La jornada al futbol base (31 octubre i 1 novembre)

LES CRÒNIQUES

El futbol base de la Unió Esportiva Olot ha començat amb energia aquest mes de novembre, especialment els dos cadets que van tornar a vèncer al camp del Morrot. La resta de conjunts tampoc van desentonar i en global, ens van deixar unes estadístiques de 5 victòries, 1 empat i 5 derrotes. Per analitzar més en profunditat els partits, us deixem les cròniques amb les valoracions dels diversos entrenadors.

ALEVÍ D 5-6 Porqueres

Partit igualat en el qual l’Olot va ser lleugerament superior però això no es va  reflectir en el marcador. Els locals van tenir les primeres ocasions però qui es va avançar en el marcador va ser el Porqueres. No obstant, els de casa van aconseguir empatar, la llàstima és que dues errades en la sortida de pilota els van costar dos gols més. Tot i això, el nostre equip no es va rendir i va poder tornar a igualar les forces. El major nombre d’oportunitats olotines no es va traduir en gols, en canvi els del Pla de l’Estany van rendibilitzar al màxim les seves arribades.

Riudarenes 0-3 ALEVÍ C

Un enfrontament molt seriós, el que va disputar l’Aleví C a Riudarenes, un camp de gespa natural que no presentava les seves millors condicions. Els de la Garrotxa, però, es van adaptar a la superfície i a les grans dimensions executant un partit perfecte en defensa i amb la punteria ben afinada en la parcel·la ofensiva. Els tècnics aplaudeixen l’esforç dels jugadors per seguir creixent i aprenent.

ALEVÍ B 3-5 Quart

Els nois de David Ferrés i Isaac Morchón van començar dominant, però el Quart mica en mica va anar agafant la possessió i va capgirar el partit per situar un 1-4. A la mitja part, els olotins van corregir errors i van sortir amb més intensitat fins a acostar-se amb el 3-4, però els nervis i el cansament van passar factura en la última part. El fet de no tenir cap canvi va suposar un gran desgast físic i el bon ritme imposat no va poder tenir continuïtat. S’ha de seguir treballant, que queda molt camí per recórrer.

Porqueres 1-9 ALEVÍ A

Una actuació molt seriosa dels d’Obrador i Somovilla, que no es van deixar anar en cap moment de partit. El resultat plasma el bon joc que van realitzar els joves futbolistes, un marcador que podria haver estat més ampli si haguessin estat més encertats en la definició.

Sant Roc 2-8 INFANTIL C

Un compromís força travat en un camp de dimensions reduïdes. Al nostre Infantil C li va costar agafar les mides però poc a poc va trobar l’encert per col·locar-se amb un 2-3 al descans. La segona part va ser un monòleg de l’Olot, que amb l’entrada dels jugadors de refresc va atropellar el rival en atac, fins i tot desaprofitant nombroses ocasions. Tres punts més per seguir sumant i agafar confiança.

INFANTIL B 1-1 Banyoles

Partit molt difícil tenint en compte la qualitat i superioritat física del rival. La primera part va estar marcada per la igualtat, la lluita i el migcampisme. En una jugada aïllada, els banyolins van agafar l’esquena de la defensa per marcar el 0-1. Durant la segona meitat, els garrotxins van intentar buscar l’empat i això va crear una mica de desordre. Tot i algun contraatac perillós del Banyoles, la insistència de la UEO va tenir premi i van igualar el duel per treure un punt d’un partit dur i molt treballat.

base388

Foto: J.M Buxasas

INFANTIL A 1-2 Quart

Novament, una derrota molt dura i injusta en l’últim minut, tenint en compte el joc ofert per al nostre Infantil A. És cert que a la primera part van tenir poc la pilota, com també és cert que van saber aprofitar les seves ocasions i van estar molt ferms a nivell defensiu. A la represa, els de Juvanteny i Duran van trobar el seu joc i només els van sobrar els últims quatre minuts, temps en el qual el Quart va marcar els dos gols per remuntar el matx. No obstant, els tècnics feliciten a la plantilla per l’entrega i l’actitud.

CADET A 7-3 Banyoles

Victòria folgada i merescuda que reflecteix el treball realitzat fins al moment. Bona primera part dels de Luque i Barranco, amb arribades constants i efectivitat dins l’àrea. En la segona part hi va haver una certa relaxació col·lectiva, sobretot en els conceptes defensius. Els entrenadors admeten que cal seguir seguir treballant per millorar alguns aspectes del joc.

CADET B 3-1 Pals

Era un duel contra un equip de la part alta de la classificació, el Pals, i la UEO no va estar prou precisa a l’hora de treure la pilota des del darrere. En canvi, els de Barnadas i Casas sí que van mostrar una gran fiabilitat defensiva i van crear molt més perill que el rival, que tan sols s’aprofitava de les pèrdues dels locals en la fase inicial del joc. 

Peralada 4-3 JUVENIL B

El Juvenil B visitava el camp del líder, que estava imbatut en aquestes primeres 5 jornades, i ho feia amb només 12 jugadors disponibles. Els primers minuts dels nostres jugadors van ser de desconnexió total, fet que va provocar un 3-0 en el marcador. A partir d’aquí, l’equip va començar a creure en ell mateix i a controlar el joc. A la represa, el domini visitant es va fer més notori i van anar reduint distàncies però va ser del tot insuficient, ja que en un contraatac, el Peralada va aconseguir el 4-3 definitiu.

Mataró 4-1 JUVENIL A

Un xoc en el qual l’Olot va iniciar amb el domini de la pilota i oferint un bon joc. En els primers minuts, però, una falta a la frontal va suposar l’expulsió del porter olotí, situació que els va fer anar a remolc durant tot el partit. Just abans del descans, el Mataró es va avançar però la reacció dels de Sánchez i Grabolosa va ser fulgurant per signar les taules. A la segona meitat, es va aguantar l’empat durant vint minuts, fins que del Maresme van tornar a veure porteria i van fer baixar els ànims dels visitants.

LA PROPERA JORNADA:

–> Partit setmana 7-8 Novembre

agenda7-8novembre

Leave a Reply