Diego i Blázquez visiten l’Escola Llar

En el marc de la campanya “Joc Net” de la Federació Catalana de Futbol, aquesta tarda hem tornat a obrir la ronda de trobades en els centres educatius de la ciutat d’Olot. Diego Sánchez i Albert Blázquez, dues de les noves incorporacions, han explicat detalls de la seva trajectòria esportiva i han fet les delícies de la mainada  de l’Escola Llar contestant un munt de preguntes. 

Aquesta tarda no ha estat una tarda qualsevol a l’Escola Llar Lluís Maria Mestres d’Olot. Un dilluns que s’haurà fet menys feixuc arran de la visita de dos dels nostres futbolistes més destacats. L’any passat ja vam acudir en aquest centre amb la participació dels tres porters (Wilfred, Gianni i Àlex Campos) i aquest any ha estat el torn del davanter Diego Sánchez i del lateral dret Albert Blázquez. Tot i venir del llarg viatge de Xàtiva, els dos jugadors s’han mostrat molt simpàtics, riallers, propers i oberts a les preguntes dels nens i nenes que omplien el menjador del col·legi. Més d’un centenar d’alumnes de 1r de Primària fins a 6è no han volgut faltar a la cita.

llar2                           llar5

Els jugadors han explicat interioritats de la seva vida personal com el significat dels tatuatges de Dieguito i el pas per a la selecció espanyola de l’Albert. Entre moltes altres anècdotes, també han desvetllat els seus referents futbolístics (el murcià s’enmirallava en Ronaldo, “el gordo”, mentre que Blázquez és més de Messi o Gerrard) i la professió que haguessin triat de no ser futbolistes. I curiosament, als dos els hagués agradat ser bomber, o fins i tot mosso d’esquadra o professor d’educació física en el cas del besaluenc. Els jugadors de la UEO han contestat a totes les preguntes i han resolt dubtes sobre les normes del joc. Curiosament, a Dieguito no l’han expulsat mai en tota la seva carrera mentre que Blázquez, tot i ser defensa, ha xutat, i amb poca fortuna, alguns llançaments de penal. Per acabar, han agraït el suport que reben a l’afició que els anima a l’Estadi Municipal i han parlat meravelles dels seus companys de vestidor, confiats de sortir de la zona delicada de la taula per intentar realitzar un bon any. L’acte ha finalitzat amb el repartiment dels fulletons del “Joc Net” de la FCF, que serviran als alumnes per entrar al camp de forma gratuïta, acompanyats d’un adult, en el partit d’aquest diumenge contra el Cornellà (16:30).

 

Leave a Reply