La jornada al futbol base (7 i 8 novembre)

LES CRÒNIQUES

Com cada dimarts, us portem el resum de la jornada en les categories formatives de la Unió Esportiva Olot. Avui, menció especial per als dos equips de cadets, que van treure importants victòries a domicili. La resta de resultats ens van deixar un global de 5 victòries, 3 empats i 3 derrotes. Voleu saber què va passar en cadascun dels partits? Aquí en teniu un tastet.

Fornells 1-8 ALEVÍ D

Després d’una primera molt bona aconseguint marcar quatre gols en pocs minuts amb control total i aproximacions a dojo, el ritme i la intensitat va afluixar en les dues últimes a causa dels pocs canvis i del resultat ja molt ampli, que anul·lava qualsevol esperança del Fornells. No obstant, els de la Garrotxa van tornar a la càrrega en l’última part per aconseguir una contundent victòria que dóna confiança a l’equip per anar sumant partit rera partit.

ALEVÍ C 4-4 Vilablareix

Un compromís molt igualat de principi a fi, amb jugades de mèrit per ambdós costats. Els de casa van estar molt ben col·locats defensivament, tot i que els van penalitzar massa els errors en la sortida de pilota i en la iniciació del joc. Un resultat just tenint en compte les propostes futbolístiques dels dos conjunts. Cal continuar endavant!

Palamós 5-3 ALEVÍ B

Els de Ferrés i Morchón van començar dominant, acaparant la pilota i amb el marcador a favor, però diverses fases d’errors i desconnexions puntuals van provocar una altra derrota que no mereixien, segons el punt de vista dels tècnics. Els entrenadors creuen que hauran de treballar aspectes psicològics com la concentració durant el transcurs dels 60 minuts de joc. Tot i això, cal remarcar l’actitud dels jugadors que es van buidar fins al punt que van haver fer una becaina en el trajecte de tornada.

ALEVÍ 4-3 Banyoles

Bon partit de l’Aleví A, a excepció de l’última part. Va ser un enfrontament molt intel·ligent i amb pocs en errors en les tres primeres parts, fet que va comportar un 4-1 en el marcador a falta de cinc minuts. A partir d’aquí, un seguit de desajustos van alimentar la reacció del Banyoles, que es va situar 4-3 i va fer patir els locals fins al darrer sospir.

INFANTIL C 2-0 Boscdetosca

Partit molt seriós contra un bon equip com és el Boscdetosca. Des del primer moment els van pressionar a dalt amb les idees clares i la UEO va intentar fer el mateix amb la seva defensa. Fruit d’això, els nostres jugadors van aconseguir que ells llencessin pilotes llargues per nosaltres posar la pilota a terra. El primer gol va arribar d’un xut llunyà i el segon aprofitant un altre rebuig d’un tir potent. Els canvis i el cansament van propiciar que en la segona part hi hagués més errors en els dos equips i sense un dominador clar. Els de Luna i Romero van tenir opcions de rematar-ho a la contra, però el 2-0 no es va moure fins al final. Remarcar la bona predisposició de tot l’equip, que avança amb pas ferm amb 6 victòries en 6 partits.

Baix Ter 5-4 INFANTIL B

Una actuació dolenta en tots els aspectes segons el punt de vista dels tècnics. L’Infantil B va ser superat des de l’inici amb una forta pressió sobre la sortida de pilota que va dificultar el desplegament del seu joc habitual. Una setmana més, cal seguir treballant i millorant mica en mica per evitar aquestes situacions.

Girona 1-1 INFANTIL A

Un duel molt atractiu en el qual tots dos equips van intentar tenir la pilota en tot moment creant així nombroses situacions de gol. La primera part va ser més dominada pel Girona, tot i que les arribades més perilloses les va posar l’Olot. A la represa, els nois de Juvanteny i Duran van fer un pas endavant per tenir més control amb la mala sort que els locals es van posar per davant en una acció aïllada. L’Infantil A va continuar insistint i a falta de 10 minuts va trobar el premi situant l’empat al marcador. Seguim!

Sant Gregori 1-5 CADET B

Molt bona imatge del Cadet B, que va saber aprofitar les dimensions del camp del Sant Gregori per sortir amb la pilota jugada i monopolitzar la possessió a plaer durant tota la primera meitat. Al descans es va arribar amb un 0-1 per als de Barnadas i Casas, que van ampliar el compte golejador amb el 0-2 a la represa. I quan tot semblava decidit, una diana dels gironins els va tornar a posar dins el partit i van pressionar de valent, però la UEO va saber patir i a sobre va ser letal al davant amb tres gols més per deixar el duel vist per sentència. 

Mataró 1-2 CADET A

Gran partit de tots dos equips que es van repartir el domini i les estones de bon joc. El futbol atractiu va caracteritzar la primera meitat i dues pressions a camp contrari van desembocar en els dos gols dels olotins. En el primer minut de la represa, però, van cometre un penal molt ingenu i el Mataró es va crèixer amb l’1-2. Ells van avançar línies i van llançar-se a buscar l’empat però els jugadors de Luque i Barranco van estar molt fiables a nivell defensiu i fins i tot haurien pogut sentenciar el matx en algun contraatac.

JUVENIL B 2-2 Base Roses

Primers compassos de dubtes i imprecisions del nostre Juvenil B, que va rebre la primer garrotada des del punt de penal tot just començar. La millora en el joc va ser ostensible a la represa i va servir per donar la volta al marcador (2-1). Però a la falta de dos minuts per acabar, van tornar a aparèixer els nervis i els rosincs ho van aprofitar per neutralitzar el resultat a la sortida d’un córner.

juvB1

JUVENIL A 0-2 Figueres

Un enfrontament molt igualat en el qual tots dos equips volien tenir la pilota. Va ser un xoc molt disputat i amb ocasions remarcables a les dues porteries, tot i que els de l’Alt Empordà es van avançar en el marcador. La llàstima és que el nostre Juvenil A va generar opcions claríssimes que no es van poder transformar, i a la represa els figuerencs van marcar el segon mitjançant un tir impecable de falta directa.

juvA

 Foto: Sergi Quer

LA PROPERA JORNADA: 

–> Partits setmana 14 i 15 Novembre

agenda14-15N

Leave a Reply