PFERD, un dels patrocinadors del futbol base

PFERD és la marca líder que desenvolupa, fabrica, ofereix assessorament i comercialitza eines per al tractament de superfícies i materials. Amb més de 200 anys de tradició, PFERD és una empresa familiar independent amb una gran projecció internacional. Les eines PFERD ofereixen a l’usuari el màxim rendiment i la major rendibilitat. El seu compromís incondicional amb la màxima qualitat, la seva fiabilitat com a proveïdor i la seva utilització responsable dels recursos converteixen la marca en un soci segur i fiable a llarg termini.

Tot l’equip humà de PFERD contribueix en posicionar l’empresa com la marca més reconeguda de qualitat internacional. En part, gràcies a la implicació personal de gent tot el món que confien i escullen PFERD.

Des de la Unió Esportiva Olot, estem agraïts i satisfets amb el vincle que ens uneix a PFERD, líder del seu sector que ens ajuda i col·labora com un dels principals patrocinadors del futbol base, un dels grans actius del nostre club. 

Leave a Reply