Consulta el fullet de l’Olot-Cornellà

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla de la UE Cornellà, l’estat anímic dels jugadors de la UEO després de l’empat al camp de l’Olímpic de Xàtiva (2-2) i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, en la secció del futbol base fem referència al bon paper dels dos cadets, que van vèncer a domicili i es dedica la contraportada a la campanya “JOC NET” de la Federació Catalana de Futbol amb la visitat de Dieguito i Blázquez a l’Escola Llar-Lluís Maria Mestres i Martí de la ciutat d’Olot. El desplegable és un pòster del central Juanjo Prior.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply