La jornada al futbol base (14 i 15 novembre)

LES CRÒNIQUES

Repassem una jornada amb menys partits dels habituals arran de la suspensió del partit de l’Aleví B contra el Cristinenc i del descans de l’Infantil B. La resta d’equips van donar la cara i van competir a un nivell més que digne, oferint un joc notable tot i que els resultats no van acompanyar massa. El balanç global és de 4 victòries, un empat i 4 derrotes.

ALEVÍ D 7-3 Banyoles

Una actuació molt complerta dels jugadors de Marc Corominas i Adrià Banus, que van començar amb bon joc i un resultat favorable de 3-1, i fins i tot amb possibilitats d’eixamplar-lo. No obstant, al final de la segona part i en l’inici de la la tercera, els del Pla de l’Estany van situar l’empat en dues jugades puntuals. Precisament en aquesta tercera part, l’Aleví D va ser més sòlid i no va treure el peu de l’accelerador fins a arribar al 7-3 definitiu.

Girona 8-2 ALEVÍ C

Un partit amb períodes força diferenciats. En les dues primeres parts, el nostre Aleví C es va saber aguantar molt bé el joc ràpid i dinàmica dels gironins. Els de la Garrotxa van poder sortir amb joc de tot i profunditat, creant perill i obligant al Girona a esforçar-se de valent en defensa. Fruit d’aquesta intensitat a darrere i a davant, l’Olot va acabar la segona part amb un 1-2 favorable. sabent sortir amb joc de toc i profunditat, creant perill i havent de fer que el Girona hagués de defensar amb força. Fruit d’aquesta intensitat defensiva i ofensiva, acabava la segona part amb 1-2 favorable als joves olotins. Però a la tercera i sobretot la quarta part, el Girona va saber contrarestar el nostre amb una forta pressió i va poder capgirant contundentment el marcador. 

Les Preses 1-4 ALEVÍ A

Un enfrontament difícil, ja que el rival es va mostrat molt tancat a darrere i era realment complicat trobar forats per crear ocasions de perill. Els presencs arribaven en contraatacs i el resultat a la mitja part era d’empat a un. En la tercera i sobretot en la quart part, els locals van acusar el gran desgast físic i la UEO, dominador de la pilota en tot moment, va poder marcar tres gols més per deixar l’1-4 definitiu.

INFANTIL B 3-2 Figueres

Un altre duel molt igualat, com gairebé tots els s’han disputat fins ara. Va ser una victòria molt treballada i soferta de l’Infantil B, de la qual els entrenadors en destaquen el gran treball de tots els jugadors, a més venint d’una derrota molt dura la setmana passada. Vila i Barris creuen que és important demostrar caràcter i ganes de competir, i que s’ha de continuar millorant la possessió de la pilota i molts altres aspectes.

base389Fotos: J.M. Buxasas

INFANTIL A 1-1 Sabadell

Un partit en el qual tots dos equips van intentar tenir la pilota per crear situacions de perill. La primera part va ser més controlada pel conjunt vallesà, tot i que no es va acostar a la porteria olotina. En canvi, els de Juvanteny i Duran es van avançar amb un golàs de xilena. A la represa, el nostre Infantil A va fer un pas endavant acaparant més la bola, però el Sabadell va empatar en la seva única ocasió. En la recta final, l’Olot va posar setge a l’àrea visitant generant moltes oportunitats però sense encert en la rematada. Un empat injust, segons els tècnics, que valoren el bon paper dels seus joves. A seguir!

CADET A 0-2 Figueres

Mala primera part dels nois de Luque i Barranco, que van ser superats en joc i en arribades pel bloc de l’Alt Empordà. Tret dels compassos inicials del matx, la UEO va tenir més la pilota però sense crear perill a la porteria rival. En canvi, el Figueres sí que va treure rendiment de les seves aproximacions per anotar els dos gols del triomf al camp del Morrot.

CADET B 3-1 Llançà

Una victòria merescuda contra un dels bons equips de la categoria. El cert és que els empordanesos es va van veure superats en totes les facetes del joc per un Olot molt seriós i que només va concedir una ocasió de gol. Els de Barnadas i Casas es van avançar amb dues dianes, i malgrat que el Llançà va reduir diferències a la represa, el nostre Cadet B va sentenciar el matx al contraatac amb el 3-1.

Can Gibert 3-2 JUVENIL B

Primera part de clar domini visitant amb 0-2 al marcador i sense deixar respirar el contrincant. A pocs minuts del descans, un error en la sortida de pilota va propiciar el primer gol del Can Gibert. A la segona part es va mantenir la mateixa tònica, bon joc i moltes arribades del nostre Juvenil B, que es va trobar amb la plantofada del 2-2 en una falta des de la frontal. Acte seguit, els de Farrés i Vilanova van rebre un altre càstig des del punt de penal. A partir d’aquí, insistència dels garrotxins però amb el punt de mira desviat. Els tècnics destaquen la bona imatge mostrada, deixant de banda el resultat.

Girona 2-1 JUVENIL A

Un xoc molt intens amb una forta pressió inicial dels gironins, que van apostar pel joc directe evitant la circulació fluida de pilota dels olotins. Van obrir la llauna els locals amb un gol d’una falta lateral, tot i que els de Sánchez i Grabolosa van disposar de clares opcions abans del descans. A la represa, guió idèntic; el control pels nostres jugadors i en canvi, un altre gol, des del punt de penal, del Girona. L’Olot no va variar la seva filosofia i ho va seguir intentant fins al final, retallant distàncies amb el 2-1.

LA PROPERA JORNADA: 

–> Partits setmana 21 i 22 novembre

agenda21-22N

Leave a Reply