Els més murris de la classe (OLOT 2-0 Cornellà)

Dues pilotes robades a la línia de fons per Perea i Marcel Serramitja propicien els dos gols de la Unió Esportiva Olot, en un altre exercici de solvència i vigor davant un Cornellà lluitador però espès en atac. Tercer triomf seguit a l’Estadi per sortir del descens directe per primer cop durant tota la temporada. Djak Traoré ha rematat la feina dedicant el gol a la seva germana, que malauradament ens va deixar ahir. 

Engreixant la maquinària. La UEO ha premut l’accelerador en els últims compromisos davant la seva afició i avui hem gaudit d’una nova victòria, a més, tornant a deixar la porteria a zero. Potser no s’ha vist la versió més estètica, però sí pràctica, autoritària i sense donar marge de resposta al rival. La primera part ha estat força equilibrada, tot i que les millors ocasions els hem posat nosaltres. Primer Diego i després dues fuetades de Djak, al qual se li ha dedicat un emotiu minut de silenci per la mort de la seva germana. Poc a poc també ha entrat en joc Alberto Perea, en estat de gràcia en les últimes jornades. El manxec ha avisat amb un xut enverinat des de la frontal abans d’obrir la llauna amb picardia; acció del manxec per la banda, protegeix Ñoño, Perea li roba la cartera, fa un retall i defineix al pal llarg impossible per a Marcos (30′). Per part dels de Jordi Roger, intents aïllats amb una jugada de Xemi i alguna pilota penjada a Enric Gallego. Sana, amb el cap, ha estat a punt de fer el segon abans del descans. La taca negra dels primers 45 minuts ha estat la lesió de Diego Sánchez, que ha estat substituït per Marcel i tot fa preveure que estarà algunes setmanes de baixa.

La represa ha començat de forma immillorable per als interessos olotins, que s’han trobat amb una diana afortunada de Djak des de la distància. Bona pressió de Marcel, que l’ha robat dins l’àrea, l’ha cedit a Uri, que no ha controlat bé i ha arribat a l’africà. La trajectòria del tir de l’ivorià ha rebotat en un defensa visitant i això ha despistat totalment a Marcos. Un bon detall del destí, la diana de Djak, que s’ha ajupit i ha mirat el cel en record de la germana. A partir d’aquí, domini estèril i innocu del Cornellà, que s’ha limitat a llançar pilotes a l’àrea sense crear grans ensurts. En canvi, els de Rodri haurien pogut marcar el tercer si Uri o Perea haguessin estat més fins en una clara doble ocasió. Gato i Sergio Ortiz han donat un altre aire al contraatac i no hem patit en excés per quedar-nos amb els tres punts i fer bo l’empat de Xàtiva. L’afició, més activa que mai, ha empès els jugadors en els moments on el Cornellà apretava més i ha estat un factor important per assolir una altra alegria col·lectiva. Un Olot en ple creixement, que només ha perdut 1 dels últims 8 partits i que ara busca superar la gran assignatura pendent; guanyar a domicili. Diumenge, a la Pobla (12h), una nova oportunitat davant un rival directe. Per cert, sense Uri Santos, que avui ha vist la cinquena targeta groga. Hem sortit de la zona de descens i ara volem seguir enfilant-nos, sense pausa però sense pressa i sempre amb la nostra essència, innegociable. El camí és llarg però la inèrcia és molt positiva. AQUESTA VA PER TU, DJAK! Som una gran família!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blazquez, Rojas (c), Djak, Sana, Hector, Diego (Marcel, 35′), Perea (Sergio, 79′) i Uri (Gato, 66′).

UE Cornellà: Marcos, Pere, Ñoño (Óscar Muñoz, 45′), Borja, Uche, David (c), Gómez, Pep (Pelegrí, 73′), Enric, Xemi i Fran Piera (Masqué, 53′).

Gols: 1-0, Perea (30′), 2-0, Djak (49′)

Àrbitre: Fernando Navarro. Ha amonestat Uri Santos (Olot) i Ñoño, Uche, Xemi i Fran Piera (Cornellà).

Incidències: partit corresponent a la 13a jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb una assistència de 1.395 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de la germana del nostre migcampista Djak Traoré i els atemptats de Paris. També ens han visitat alumnes del CEIP Malagrida i l’Escola Llar, que s’han fet una foto amb els jugadors i han participat en el sorteig d’una samarreta oficial. 

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply