BASSOLS ENERGIA

Bassols Energia Comercial, patrocinadora de la UEO, és una empresa comercialitzadora d’energia elèctrica creada l’any 2000, amb oficines a Olot (Garrotxa) i Banyoles (Pla de l’Estany). Tot i ser una empresa jove que s’ha anat desenvolupant de forma paral·lela a la liberalització del sector elèctric, forma part d’un grup empresarial amb una trajectòria de més de cent anys en el sector.

La seva filosofia es basa en la proximitat, la transparència i una atenció personalitzada als clients. Ofereixen energia elèctrica a un preu competitiu, amb un assessorament continu a fi d’aconseguir la millor tarifa per als diversos subministraments elèctrics. Comercialitzeb energia elèctrica a clients domèstics, PIMES i grans indústries.

El grup Bassols va iniciar la seva activitat de generació i distribució elèctrica l’any 1905 a la zona de Banyoles, on es distribuïa l’energia procedent bàsicament de la central hidroelèctrica Molí Nou del terme d’Argelaguer al curs del riu Fluvià. Posteriorment es va anar ampliant la cobertura del subministrament a diverses zones de la comarca de la Garrotxa. Fins a mitjan segle XX el territori de distribució de Bassols constituïa una zona aïllada, on tota l’energia distribuïda la produïa l’empresa a la mateixa zona. A partir de l’any 1952, es va fer un salt qualitatiu important: es va millorar la qualitat del servei i alhora va fer innecessari el funcionament de centrals tèrmiques de baix rendiment.

A principis de la dècada del 1960 es va construir la nova línia de Girona-Banyoles-Olot de 66 kV connectada a la xarxa d’Enher. Aquesta nova infraestructura va permetre accedir a un major volum d’energia procedent de les principals xarxes de l’estat i va possibilitar atendre la demanda creixent de la zona. A finals de la mateixa dècada es va construir una línia de 132 kV entre Olot i Girona i la conseqüent estació receptora d’Olot. Actualment, està en fase de construcció una nova subestació a Serinyà i una nova línia de 132 kV entre la capital de la Garrotxa i Serinyà.

A més de tota la seva activitat en el sector elèctric, Bassols Energia dóna suport al projecte de la Unió Esportiva Olot, en el qual participa activament com un dels patrocinadors amb el seu corresponent cartell publicitari a l’Estadi Municipal.

Forma de contacte:

– Avinguda de Girona, 2 – 17800 Olot. Tel. 972 26 01 50

– Carrer de la Llibertat, 143 – 17820 Banyoles. Tel. 972 57 03 14

https://www.bassolsenergia.com

Leave a Reply