Abonats a la mitjana anglesa (Pobla 2-2 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot lluita, competeix i s’emporta un bon empat del desplaçament a la Pobla de Mafumet. Reverter i Perea, en estat de gràcia, han capgirat el gol inicial de Calavera, però Emaná ha situat la igualada en el tram final. Un duel molt intens, físic i amb alternatives que ens serveix per mantenir la tendència positiva i per estar provisionalment fora de la zona de descens.

Un punt és un punt. El d’aquest migdia ha estat un enfrontament amb un guió semblant al de Xàtiva ara fa quinze dies, que ha acabat amb la mateixa recompensa i idèntic resultat. Com a la Murta, els locals han trencat el gel ben aviat amb una diana de l’ex-Olot Jordi Calavera (6′), que ha estat molt atent per anticipar-se a una passada fluixa de Luismi a Wilfred. Mica en mica ens hem anat adaptant a un camp de dimensions reduïdes i a la superfície de gespa artificial. Ha estat un matx tremendament físic, amb anades i vingudes i amb control altern en diverses fases. Hem creat perill a pilota aturada, però ni Sana ni Vallho han pogut culminar les seves accions. I també en jugada, mitjançant un Perea omnipresent i un Marcel molt batallador. El del Cellera ha arribat massa forçat quan ja es quedava sol davant Nauzet i el manxec ha enviat una rematada amb el cap directament al pal dret de la porteria. Ens anàvem acostant a l’àrea pobletana i la insistència s’ha vist premiada amb el gol psicològic d’Èric Reverter (44′), que ha controlat al segon pal, ha retallat amb classe i ha afusellat amb la dreta. Una jugada que ens ha vingut de meravella per anar al descans amb més esperança i optimisme.

Els millors moments dels de Rodri s’han produït just sortir de vestidors, amb una producció d’oportunitats notòria per posar-se per davant en el marcador. Primer Perea amb una volea, després Abel amb un xut rebotat que tothom ja el veia a dins i finalment Sana des de la distància. Vorejàvem el segon i aquest ha caigut de les botes de l’home més en forma, Alberto Perea, que marcava el seu quart gol consecutiu (61′). El d’Albacete ha definit amb sang freda després d’una esplèndida recuperació d’Èric Reverter en zona de mitjos, que li ha cedit amb la testa. Malauradament però, l’avantatge ha durat poc, ja que els tarragonins han equilibrat la balança amb gol d’oportunisme d’Emaná, que s’ha avançat a la sortida de Wilfred en una centrada lateral (68′). D’aquí al final, partit trencat i aproximacions als dos costats, sobretot una de Perea que no ha pogut acabar davant la sortida de Nauzet. La Pobla ha tingut més el control en els darrers minuts però hem estat molt seriosos en defensa per salvar un punt. L’important és que seguim sense conèixer la derrota (quart partit seguit) i tornem amb un altre empat d’una sortida exigent i davant un rival directe a la taula. Caldrà tornar a récorrer a la màgia de l’Estadi per donar-li valor. Diumenge que ve, contra l’Espanyol B (16,30h), haurem d’allargar el bon moment i repetir un altre triomf amb la nostra gent. Seguim ferms, UEO!! Positivisme màxim!

FITXA TÈCNICA

CF Pobla de Mafumet: Nauzet, Calavera, Victor Garcia, Denis Coch (c), Joaqui, Miravent (Luis Acosta, 75′), Vela (Gil Muntadas, 78′), Kike Tortosa, Emana, Alfons (Gabi López, 58′) i Álvaro.

UE Olot: Wilfred, Blazquez (Djak, 80′), Vallho, Prior, Luismi, Abel (c), Sana, Hecttor, Marcel (Sergio Ortiz, 78′), Perea i Èric Reverter (Gato, 66′).

Gols: 1-0, Calavera (6′), 1-1, Èric Reverter (44′), 1-2, Perea (61′), 2-2, Emaná (68′).

Àrbitre: Victor Rives Leal (València). Ha amonestat Denis Coch, Joaqui i Álvaro (Pobla) i Prior, Luismi i Djak (Olot).

Incidències: partit corresponent a la 14a jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència de 250 espectadors al Municipal de la Pobla. Abans del partit s’ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes dels atemptats de París.

Foto: Antonio Amenós

 

Leave a Reply