La jornada al futbol base (21 i 22 novembre)

LES CRÒNIQUES

Passem revista a l’actualitat del futbol base, que ens deixa el retrobament del triomf del Juvenil A i el lideratge del Cadet B després de la seva victòria a domicili. En total, vam tenir 7 victòries, 2 empats i 2 derrotes en una jornada profitosa al Morrot. Analitzem més en profunditat els partits en la següent informació:

Girona 2-2 ALEVÍ D

Una actuació molt complerta de l’Aleví D davant un rival que perdrà ben pocs partits al llarg de la temporada. Després d’encaixar un gol matiner, els olotins van saber reaccionar per empatar el partit i capgirar el marcador. A més, en cap moment es va renunciar a la pilota, realitzant un joc més directe però sempre buscant l’home lliure en zones intermèdies i fer mal a l’esquena d’una defensa molt avançada. La llàstima és que en la recta final un xut afortuntat dels gironins va signar les taules en el resultat. Al cos tècnic li queda un regust d’un gran partit, amb idees clares i amb la mentalitat ja posada en el següent compromís.

Sils 3-3 ALEVÍ B

Els nois de David Ferrés i Isaac Morchón van executar un gran partit, segurament el millor de la temporada, mostrant una gran intensitat, control de joc i creant innombrables arribades. L’única pega va ser la falta de punteria que va impedir matar el xoc. Els nervis i la fatiga física van aparèixer en els últims minuts, que els silencs van aprofitar per marcar dos gols i equilibrar les forces (3-3). Una llàstima després del gran treball realitzat per tota la mainada, a qui animen a seguir treballant amb aquest ritme i tard o d’hora els resultats arribaran.

ALEVÍ C 5-3 Santa Eugènia

Un duel que ja des del primer minut es va posar de cara pels locals amb el primer gol. Mica en mica, el Santa Eugènia va començar a crear perill amb el seu futbol directe, en part també per culpa de la precipitació de l’Aleví C de voler solucionar ràpid el partit. Els gironins van empatar i van crear dubtes al nostre equip, que va saber recuperar el joc i les jugades de perill, defensant-se amb ordre i culminant una gran victòria. Els entrenadors feliciten els jugadors pel seu gran esforç en els entrenaments i partits.

ALEVÍ A 4-0 Boscdetosca

Bon part de l’Aleví A contra un rival que va intentar jugar la pilota en tot moment, malgrat que la bona pressió dels olotins i el criteri en el joc va provocar que els visitants no tinguessin cap opció de puntuar. El resultat podria haver estat molt més ampli si no fos pels molts errors en la definició de les accions. Els d’Obrador i Somovilla encadenen la quarta victòria seguida per acostar-se a les posicions capdavanteres.

INFANTIL C 2-1 Sant Pere Màrtir

Els joves de Luna i Romero van començar manant en el marcador, encara que la pressió del rival va impedir un joc més fluid i dinàmica. El nostre Infantil C va estar poc lúcid en el joc i en la finalització al davant. A la segona meitat, el Sant Pere va empatar i va fer aflorar els nervis, però poc després es van asserenar els ànims amb el 2-1 definitiu. L’equip va notar la falta de ritme l’aturada de la setmana de descans però finalment va sumar tres punts més per seguir en tònica positiva.

Camprodon 0-1 INFANTIL B

Un enfrontament amb un resultat molt ajustat i amb molta incertesa fins al final. No obstant, els tècnics consideren que va ser dels millors partits en quant a possessió i control del joc. A excepció del primer quart d’hora, que va ser d’anades i vingudes, la resta va estar monopolitzat per als olotins, que van oferir bones combinacions en atac. Això sí, va faltar una mica de precisió en l’última setmana però Vila i Barris destaquen el fet de deixar la porteria a zero i es feliciten per l’actitud dels futbolistes.

Mollet 5-1 INFANTIL A

Els locals una gran superioritat tot i que els nostres jugadors van intentar practicar en tot moment un joc combinatiu per intentar generar espais. Al final, una desfeta contundent que implica seguir millorant en totes les facetes del joc.

infantilA
Foto: Roser Vila 

Quart 1-3 CADET B

Un compromís molt important per al Cadet B, que es jugava ni més ni menys que el liderat de la categoria davant un conjunt segurament és el millor equip d’aquesta lliga. El Quart va dominar tot el partit evitant que els garrotxins poguessin tocar en camp contrari. Tot i el domini local, els d’Albert Barnadas van saber-se defensar de meravella i van fer mal sortint a la contra, obtenint una victòria de prestigi i donant un cop d’efecte a la classificació.

Europa 1-3 CADET A

Molt bon partit del Cadet A en un camp amb molts espais per desplegar el seu joc habitual. La combinació ràpida i la bona sortida de pilota van ser claus per desactivar les armes del conjunt local. Els de Luque i Barranco es van adaptar a les situacions que requeria el matx i per això a la represa van estar més incisius en atac i fent bones pressions per buscar superioritats. Cal seguir amb aquesta dinàmica futbolística.

cadetAgrup

Foto: Fran Capell

JUVENIL B 1-4 Banyoles 

Primera part igualada amb un Banyoles que amb una pressió molt alta va tapar molt bé els espais en la sortida de pilota. Sense gols al descans, a la represa va seguir la mateixa tònica tot i que es van obrir més forats per fora. En una transició ràpida, els de casa van situar l’1-0 en el marcador, però en una jugada desafortunada a la sortida d’un córner van empatar els del Pla de l’Estany. A partir d’aquí, els visitants es van créixer i van jugar amb més intensitat, fet que va comportar que arribessin tres gols més davant un Olot que va perdre la concentració.

JUVENIL A 4-2 Manlleu

Un partit amb un clar domini olotí, tot i rebre dos gols en la primera meitat, un de contraatac d’un córner a favor i l’altre d’una falta en camp propi mal executada. Les ocasions i la possessió eren per als nois de Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa, que van poder culminar les seves accions a la represa. I és que pràcticament en deu minuts van arribar tres gols del nostre Juvenil A, que va rematar la feina amb el quart de penal ja en els últims minuts. Una remuntada important davant un rival directe que apujarà l’autoestima de la plantilla després de tres derrotes seguides.

juvA
Foto: Galdric Mossoll

LA PROPERA JORNADA: 

–> Partits setmana 28 i 29 novembre

agenda28-29N

Leave a Reply