El local de moda

La Unió Esportiva Olot és l’únic conjunt que ha guanyat els tres últims partits a casa i aquest diumenge buscarà la quarta victòria davant l’Espanyol B (16:30) per completar un novembre de somni a l’Estadi. L’amenaça i el talent del filial perico és innegable, tot i que baixa el rendiment lluny de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Rodri recupera Uri Santos i té l’única baixa confirmada de Diego Sánchez en una tarda amb sardanes i escolars al camp.  

Novembre dolç. Aquesta pel·lícula no està protagonitzada per Keanu Reeves però sí que tenim a Perea, Marcel, Héctor i Sana com a actors principals per comandar la maquinària d’un Olot de cine que trepitja fort com a local. Tres victòries clares, contundents i lluïdes inspiren confiança en un bloc que es segueix deixant la pell en les sortides per rematar la feina davant la seva afició. El punt de la Pobla només té lectures positives, per entrega i per persistència, i serà encara més profitós si diumenge aconseguim tallar les ales al filial de l’Espanyol. Els de Lluís Planagumà, que ha patit una regeneració notòria, són setens amb 20 punts i arriben enfortits després de triturar l’Hospi (4-0). No obstant, és un equip que li costa puntuar fora de Sant Adrià, com demostren els seus números (cap victòria i quatre empats, estadística calcada a la UEO). De perills, però, en tenen per donar i per vendre amb l’ex-Olot Robert Simón, Rufo, Ripoll o la gran sensació d’aquesta temporada, Adrià Dalmau, autor de 11 gols i pitxitxi en solitari del grup. Caldrà, doncs, està ben alerta a l’atreviment dels visitants amb la consigna prioritària de tornar a deixar la porteria a zero per quarta vegada seguida a l’Estadi. La principal notícia esportiva és el retorn d’Uri Santos, peça clau en l’engranatge ofensiu, mentre que Dieguito segueix el seu procés de recuperació. En joc, tres punts determinants, i més tenint en compte que després afrontem dos desplaçaments consecutius (Hospitalet i Llosetense) abans d’acabar l’any amb la visita de l’Hércules. Ha arribat el fred, però sabem que vosaltres ens donareu el caliu volcànic necessari i pujareu la temperatura del Municipal. Escalfem l’ambient i allunyem-nos de la zona calenta de la taula. Tornarem a vèncer!! Esperit UEO!

Sardanes a la prèvia. L’Agrupació Sardanista Olot és l’entitat convidada a L’AVANTMATX del partit. Va néixer el 1962 fruit de la unió d’antics dansaires procedents de grups locals diversos. L’entitat, sense ànim de lucre, va començar amb la voluntat de defensar, promocionar i divulgar la cultura tradicional i popular catalana, també entre els més joves. Precisament també ens acompanyaran els alumnes del CEIP Sant Roc que van rebre la visita de Wilfred i Luisme en el marc de la campanya “Joc Net” de la FCF. 

La prèvia de Rodri

“Volem donar continuïtat a les victòries que hem aconseguit fins ara i permetre’ns situar-nos en una posició més tranquil·la de la taula. L’Espanyol B no varia el seu plantejament, juga sempre de la mateixa manera, molt ordenats i es nota que hi ha un bon treball de l’entrenador. Són joves, corren molt, competitius i predisposats al sacrifici. Nosaltres posarem en pràctica el nostre joc habitual a través de la pilota. Haurem d’estar ben concentrats i saber que és un rival diferent. Seria molt important anar a les dues sortides seguides amb 18 punts, sobretot pel tema emocional dels futbolistes”.

Precedents

Tres visites de l’Espanyol B a la Garrotxa amb dos enfrontaments per a l’esperança i una taca en l’expedient. I és que els blanc-i-blaus van birlar-nos els primers tres punts del curs passat a casa per la mínima (0-1). En canvi, en el primer any a Segona B vam guanyar-los de forma ajustada (1-0) i a Tercera Divisió el color va ser clarament vermell amb un triomf per 3-2 a la temporada 2011-12.

Convocatòria: per confirmar

Baixes: Diego Sánchez (lesionat)

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply