CaixaBank lliura la VISA UE Olot als jugadors

Aquest migdia s’ha dut a terme l’acte promocional de llançament de la nova targeta Visa UE Olot, la targeta financera que permet als socis i aficionats de la Unió Esportiva Olot accedir als avantatges de les targetes CaixaBank i incorporar-hi la imatge del club. La presentació ha comptat amb la participació de la plantilla i el cos tècnic del primer equip, a més dels directius d’ambdós d’entitats que s’han mostrat satisfets per aquesta col·laboració.

El president de la UE Olot, Joan Agustí, ha destacat els beneficis de l’acord i el vessant social de CaixaBank: “Som dues entitats que tenim una vocació social molt marcada. Caixabank és l’única entitat financera amb col·laboració social i que ofereix els seus recursos econòmics a disposició de la societat per integració i cooperació. Aquest és un mèrit innegable”. Per a la seva banda, Antoni Tremosa, el director de l’Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa i Ripollès, ha agraït l’oportunitat de vincular-se a un club històric de les comarques gironines “un gran club de dimensió petita” ha puntualitzat Tremosa, que ha refermat el compromís d’equiparar l’Olot a altres clubs més potents: “Emetem una targeta amb tots els serveis corresponents perquè l’Olot tingui les mateixes prestacions que qualsevol club de Primera Divisió”. 

caixa3

 Els quatre capitans (Uri, Abel, Héctor i Rojas) amb el tècnic Rodri a les oficines de CaixaBank // Fotos: Martí Albesa

La presentació oficial, realitzada aquest migdia a l’oficina bancària del costat de la Plaça Mercat de la ciutat d’Olot, també ha comptat amb la amb la presència de tots els integrants de la priemra plantilla i del cos tècnic, que s’han fet les fotos de rigor amb les seves respectives targetes personalitzades. Les targetes, que es poden emetre en les modalitats Visa Clàssic, Visa Electron i Visa Electron Jove i Visa Estrella,disposen de la tecnologia contactless, la garantia CaixaProtect i seran gratuïtes per a tots els socis del club que tinguin la nòmina domiciliada a CaixaBank o que la domiciliïn de nou. D’aquesta manera podran gaudir així de tots els avantatges del programa de fidelització Nòmina MultiEstrella així com del compte Nòmina MultiEstrella sense comissions o d’eines per gestionar l’economia domèstica com Recibox i CardBox i descomptes per a compres diàries.

CaixaBank, líder en banca digital i innovació

CaixaBank és la primera entitat en banca electrònica a Espanya, amb més de 14 milions de targetes emeses de totes les modalitats, prop de 10.000 caixers, la xarxa més extensa de terminals del país. L’entitat també lidera el desenvolupament dels nous canals de servei al client, com la banca online, amb 4,8 milions de clients actius en Línia Oberta, i la banca mòbil, amb més de 2,8 milions d’usuaris a Espanya.

El 2014 va rebre el premi al banc amb major aposta per a la innovació del món (Innovative Spirit in Banking) dels Global Banking Innovation Awards, promocionats pel Bank Administration Institute i Financle. Igualment, CaixaBank ha estat escollit com a “Millor Banc del Món en Innovació Tecnològica” per la publicació britànica Euromoney, un reconeixement per al qual competien entitats de tot el món.

Leave a Reply