Consulta el fullet de l’Olot-Espanyol B

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla de l’Espanyol B, les sensacions dels nostres jugadors després de l’empat al camp de la Pobla de Mafumet (2-2) i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, en la secció del futbol base valorem el moment del Juvenil A i dels cadets, i es dedica la contraportada a l’Agrupació Sardanista Olot, que seran els protagonistes en L’AVANTMATX del partit d’aquest diumenge a a l’Estadi Municipal (16:30). El desplegable és un pòster del central Marc Vallhonesta “Vallho“.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply