La jornada al futbol base (28 i 29 novembre)

LES CRÒNIQUES

L’últim cap de setmana de novembre, just abans de l’aturada del pont de la Puríssima, ens va deixar un molt bon regust de boca amb victòries lluïdes, per exemple, de l’Infantil C o el Cadet A i triomfs més treballats com els del Cadet B i el Juvenil A, aquest últim al camp del Montmeló. En definitiva, una jornada amb molts aspectes positius que ens porta uns registres de 6 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Per entrar més en detalls, tot seguit us facilitem els resums dels partits:

Celrà 4-8 ALEVÍ D

Tot i avançar-se ben avia gràcies a un gol en pròpia porteria dels visitants, l’Olot va sortir poc endollat al partit i el Celrà ho va aprofitar per col·locar-se 1-3 a base de pilotes llargues i agafant fàcilment l’esquena de la nostra defensa. Els jugadors d’Obrador i Somovilla no es van rendir i van escurçar distàncies amb el 2-3 abans d’arribar a la mitja part. Amb alguns ajustos tàctics, els de casa van aconseguir fer-se amb el domini del joc i van poder capgirar el resultat abans d’acabar la tercera part. I tampoc es va abaixar el ritme en l’última part, fins a deixar el 4-8 definitiu.

ALEVÍ C 3-2 Camprodon

Partit molt seriós el disputat aquest cap de setmana contra el Camprodon. Molta seguretat amb la sortida de pilota, molt bé en la combinació i creant molt perill a la porteria contrària, només torpedinat per la bona actuació del porter i per la mala fortuna. En canvi, els visitants van posar-se amb un 0-2 aprofitant dues jugades aïllades. L’equip de Delgà i Mora no va abaixar els braços i va continuar practicant un gran futbol, que al final els va dur a culminar la remuntada. 

Lloret 4-4 ALEVÍ B

Un duel on, a diferència de la setmana passada, no es va trobar el joc en cap moment. Tot i guanyar còmodament per 3-1, la relaxació general va provocar que els selvatans acabessin empatant el xoc. Els nois de Ferrés i Morchón van gaudir d’ocasions clares per tornar-se a avançar, però els nervis els van trair en els últims minuts. A seguir treballant!

ALEVÍ A 2-5 Fornells

Un compromís molt complicat el que va disputar el nostre Aleví D enfront d’un rival que va saber aprofitar les seves armes i els va sortir un partit rodó. La falta d’efectivitat davant de porteria va ser el gran handicap dels olotins, que es van topar amb un Fornells sembrat de cara a gol. Tot plegat va comportar un resultat final de 2-5, un marcador molt enganyós, segons els tècnics, pel que es va veure dins el terreny de joc.

Besalú 1-7 INFANTIL C

Amb les idees ben clares que va sortir el conjunt que entrenen Emilio Luna i Arnau Romero. Van tenir la pilota i van generar ocasions arribant per tots costats. En canvi, poques notícies dels besaluencs, que van anotar el seu únic gol en un contraatac. Més del mateix a la segona part, amb un domini absolut tot i que la productivitat ofensiva va disminuir arran del folgat marcador de 1-7. L’Infantil C continua invicte i ja prepara amb il·lusió el proper partit.

INFANTIL B 0-1 Boscdetosca

Un bon partit amb un mal resultat del nostre Infantil B, que va portar l’iniciativa del joc, va tenir el control i la possessió de la pilota en tot moment. Però ja se sap, en el futbol per guanyar s’han de marcar gols i en les últimes jornades els costa molt finalitzar les oportunitats. La punteria seria un punt a millor en les pròximes setmanes, tal  i com reconeixen des del cos tècnic.

Blanes 1-0 INFANTIL A

Una primera part marcada pel control dels garrotxins, que van disposar de les aproximacions més destacades sense la sort necessària per estrenar l’electrònic. La segona va ser més igualada, i els blanencs es van avançar en una acció a pilota aturada. Els nostres futbolistes van continuar insistint per aconseguir l’empat però tampoc van trobar l’encert de cara a porteria.

CADET B 1-0 Roses

Una victòria difícil, treballada i merescuda del Cadet B davant d’un Roses que no va arriscar gens, va limitar-se a defensar bé i a llançar pilotes endavant.  Poques arribades en la primera meitat, en la qual la UEO intentava construir però els de l’Empordà ho destruïen tot. A la represa, els de Barnadas van trobar espais i van generar opcions de més perill. En una d’aquestes va arribar el gol, que finalment seria definitiu. Cal destacar la gran intervenció del porter olotí, que en l’última jugada va treure un peu salvador per evitar que volessin dos punts del Morrot.

CADET A 4-2 Ripollès

Primera part poc vistosa i amb baixa intensitat. La circulació lenta de pilota per part dels locals va facilitar que el Ripollès es sentís molt còmode i gens exigit a nivell defensiu. A la segona part, els de Luque i Barranco van prémer l’accelerador, apujant el ritme i combinant amb més ordre per desestructurar la teranyina dels ripollesos. En aquest període, els olotins van disposar de nombroses ocasions de gol, deixant un 4-2 definitiu que es va quedar bastant curt.

Camprodon 4-0 JUVENIL B

El Juvenil B viatjava a Camprodon amb la intenció i els ànims de capgirar la dinàmica. El camp de futbol, però, era un pràcticament una pista de gel que provocava diverses patinades i no afavoria el joc. Als pocs minuts de començar, un córner en contra va posar l’1-0. Els joves de Farrés i Vilanova haurien de nedar a contracorrent, i més encara després de la rigorosa expulsió d’un jugador olotí al minut 5 de partit. Tot seguit, un altre servei de cantonada situava el 2-0 al marcador. A partir d’aquí, i tot i la inferioritat numèrica, la UEO es va fer dominadora de la pilota però li va mancar presència ofensiva per gaudir d’ocasions importants. A les acaballes, i amb l’equip abocat a l’atac, els locals van sentenciar amb dos gols més.

 Montmeló 2-3 JUVENIL A

Un enfrontament molt intens i travat en el qual l’Olot no es va trobar còmode en cap moment. De fet, el panorama pintava negre amb un 2-0 en contra ja en el minut 25. Els de Sánchez i Grabolosa van reduir distàncies abans del descans, deixant un resultat ben ajustat (2-1). A la segona meitat tot de cara, ja que els de la Garrotxa van poder remuntar en 20 minuts. Tres molt treballats en un partit molt complicat al camp del Montmeló. Els entrenadors es queden amb la persistència dels nostres jugadors, que van lluitar per la victòria fins al final.

LA PROPERA JORNADA: 

–> Partits setmana 5 i 6 desembre

agenda5-6D

Leave a Reply