Aquest Nadal, més vermell que mai

Aprofitant les dates nadalenques que ja tenim a la cantonada, la UEO llança una campanya que inclou el carnet de soci i un pack de de marxandatge a un preu assequible per tal d’incentivar el sentiment de pertinença i augmentar la massa social del club. Un bon regal per aquestes festes i per venir ben equipat a veure els partits a l’Estadi, on últimament l’espectacle està garantit. 

Quatre victòries consecutives com a local amb una mitjana d’uns 1.500 espectadors, n’hi ha per treure pit i per estar ben orgullosos. Està clar que l’equip comença a rutllar, els resultats acompanyen i veiem que l’afició està il·lusionada i engrescada amb aquesta temporada. Amb tots aquests ingredients, des del club engeguem la campanya “Regala UEO per Nadal” amb la voluntat d’engreixar la massa social i escampar la marea vermella per a tota la comarca. El directiu responsable de promoció i àrea social, Manel Fernández, espera que els aficionats que vénen sovint al camp facin el pas definitiu: “Els socis són el pilar fonamental del nostre club, creiem que l’ambient i el suport a l’equip és immillorable i això també volem que es vegi reflectit en el número de socis, ja que l’assistència habitual al camp ens demostra que tenim marge de creixement”.

ortiz2

 Foto: Adan Príncep

Per tal de captar nous adeptes i ampliar horitzons, s’ha posat en marxa aquesta iniciativa nadalenca amb un conjunt de diversos articles corporatius del nostre club, a més del carnet de soci. “És un pack molt i molt atractiu, ja que per 80€ inclou el carnet, una samarreta oficial, una bufanda i una gorra amb els colors de l’equip” explica Fernández, que també puntualitza que hi ha l’opció d’abonar-se sense el marxandatge per un preu de 60€ i veure els partits de franc la resta de la temporada.

En aquestes dates tan assenyalades, de compartir, de família i d’estar al costat dels que més t’estimes, és el moment de regalar o regalar-te aquesta magnífica oferta i viure de primera mà l’essència del futbol de veritat. No te n’arrepentiràs… El pack UEO és la tria guanyadora! Aquest Nadal, més vermell que mai!

Leave a Reply