Per terra, mar i aire

Sortida trampa de la Unió Esportiva Olot al camp del CD Llosetense (diumenge, 12h) amb el llaminer estímul de tornar de Ses Illes amb un triomf com a visitant que es resisteix més del compte. Cinc sentits activats per enfrontar-nos al cuer, un equip valent i guerrer que vendrà molt cara la seva pell. Perea i Diego, dubtes fins a última hora d’una plantilla conscienciada per acabar l’any lluny del perill. 

Prohibit abaixar la guàrdia, zero confiances. Segon desplaçament consecutiu de la UEO, que té la intenció de donar valor a l’empat obtingut al camp de l’Hospitalet i d’aquesta manera esmicolar un doble malefici. El primer, vèncer a Mallorca per primer cop en la història del club, una estadística que algun dia s’ha de trencar. I el segon, treure la primera victòria a domicili, que es fa pregar més de l’habitual i no fa justícia a les bones actuacions ofertes. L’equip s’ha quedat amb la mel als llavis en duels com a Xàtiva, a la Pobla o a la mateixa Feixa Llarga, i ara és el moment de minimitzar errades i gestionar els avantatges que sempre se’ns presenten durant un enfrontament. No cal dir que són tres punts fonamentals abans d’afrontar l’última jornada de l’any a casa amb la visita d’un ós dur, l’Hércules d’Alacant. La de diumenge, però, no serà una presa gens assequible malgrat que la classificació pugui indicar el contrari. En el seu primer curs històric a Segona B, el CD Llosetense (cuer amb 7 punts) està plantant cara, ha empatat contra equips com Huracán o Espanyol B i fins i tot va donar la campanada al Miniestadi. Els de Nico López es basen en la força d’un bloc compacte, intens i agressiu que pretendrà fer-la grossa per primer cop al reduït camp d’Es Puig. A l’Olot, la infermeria es va buidant i Rodri només té els dubtes d’Alberto Perea, que arrossega molèsties, i d’un Diego Sánchez que ha retallat terminis i encara no està descartat per entrar en la convocatòria. Qui segur ja no hi serà és Èric Vilanova, el jove migcampisa olotí que ha anat cedit al Figueres (3a Divisió) fins a final de temporada. El partit, corresponent a la 17a jornada, es podrà veure per IB3 Televisió (o a través de la seva pàgina web) i escoltar-lo, com sempre, a través de les ones de Ràdio Olot. Buscarem la primera, i tant que sí, per terra, mar i aire! Una gran oportunitat!

La prèvia de Rodri

“A priori, pot semblar una sortida fàcil veient els números, però veient els partits i com han anat els resultats s’ha d’anar amb molta prudència i cautela. El Llosetense competeix bé i està traient bons empats, ha perdut molts partits per la mínima. És un camp de dimensions molt reduïdes, imprimeixen molta velocitat en el joc, és una constant d’àrea a àrea, no hi ha treva i l’estratègia té un pes molt important. Estem convençuts que si fem les coses bé ens hem d’endur els tres punts. És un bon lloc per anar a guanyar, ja és una qüestió d’orgull personal, a fora hem empatat 5 partits i hem estat molt a prop de guanyar en diverses ocasions”.

Precedents

Podríem dir que sempre que hem agafat l’avió se’ns ha entravessat l’ensaïmada. En altres paraules, la de diumenge serà la vuitena visita de la història de la UE Olot a Ses Illes, indret en el qual encara no hem pogut treure el botí més preuat. Fa uns mesos vam empatar a Son Malferit (1-1) i el curs passat vam rascar un punt al camp del Mallorca B (1-1) però vam tornar de buit contra l’Atlètic Balears (2-0). I fa dues temporades, dues derrotes (Balears i Constància), que es sumen a uns precedents més llunyans, la temporada 1958/59 on es va caure al camp del Constància en la promoció d’ascens (3-1) i la temporada 1978/79,quan vam perdre contra l’Sporting Mahonès (3-0).

Convocatòria: per confirmar.

Baixes: cap.

Foto: Javi Borrego/CE L’Hospitalet 

 

Leave a Reply