Èric Vilanova, cedit al Figueres

La Unió Esportiva Olot renova per una temporada més a Èric Vilanova i el cedeix a la UE Figueres (3a Divisió) en aquest mercat de hivern a petició del mateix jugador. El jove olotí repetirà a Vilatenim amb la intenció de tenir més protagonisme i fer un salt endavant per tornar més preparat al nostre club. 

Vilanova no estava gaudint de moltes oportunitats a la lliga però el cos tècnic estava content amb la seva evolució, l’alt nivell i l’esperit competitiu mostrat en els entrenaments. Després de valorar la situació, el club respecta la voluntat del jugador i creu que la millor opció és que surti en qualitat de cedit a la UE Figueres fins a final de temporada per trobar els minuts que busca un futbolista de la seva edat (20 anys). No obstant, la filosofia de l’Olot és la de seguir apostant pel planter, sabedors que és un procés llarg i pacient, i ha decidit renovar a Vilanova per una temporada més. Esperem que el prometedor migcampista garrotxí acabi de formar-se a 3a Divisió a les ordres d’Edu Vílchez, on ja va brillar en el tram final del curs passat, i que cremi una altra etapa per venir més preparat i guanyar-se minuts a Segona B amb la UEO.

Molta sort, Èric!! Et seguirem atentament i t’esperem al juny!

 

Leave a Reply