La jornada al futbol base (12 i 13 desembre)

LES CRÒNIQUES

El planter ha tornat amb les piles ben carregades després de l’aturada. Una jornada magnífica a nivell de joc i també de resultats, com exemplifiquen aquestes 9 victòries, un empat i una sola derrota, la de l’Infantil A i força ajustada. Cal ressaltar el bon paper dels dos cadets, que van golejar a domicili, i dels dos juvenils, més sòlids que mai al Morrot. Tot seguit, els resums detalls de totes les categories:

ALEVÍ D 6-2 Sant Gregori

Partit mot complert dels olotins, que van oferir dues molt bones primeres parts gràcies a la bona pressió i l’encert a porteria, que ja va sentenciar el partit. En la tercera i quart part el ritme va afluixar i dues arribades del Sant Gregori van servir per retallar distàncies (6-2), tot i que la victòria local no va perillar en cap moment.

E.F. Guíxols 3-6 ALEVÍ C

Molt bon partit el que es va veure a Sant Feliu de Guíxols. El nostre Aleví C va desplegar un gran joc gràcies a la bona col·locació dins del camp i les ajudes contínues al jugador que tenia la pilota. La velocitat de joc també va ser determinant per fabricar nombroses ocasions de cara a porteria i els tècnics també destaquen el bon treball defensiu de tot el bloc, aspectes que es van traslladar en el resultat final.

ALEVÍ B 2-2 Figueres

Un partit molt intens a nivell físic en el qual els dos porters van ser clau en les dues primeres parts per arribar al descans sense gols (0-0). El Figueres van dominar el joc, però a partir d’aquí es van canviar les tornes i l’Olot va anar agafant més el control. Tot i obrir la llauna els de casa, els empordanesos van capgirar el resultat (1-2), però la voluntat i esforç dels garrotxins es va transformar en un empat (2-2) i amb diverses ocasions per marcar el tercer. Aquest no va arribar, però els entrenadors es mostren contents per l’actitud dels nois, que no van deixar de lluitar en cap moment.

E.F. Ripollès 2-3 ALEVÍ A

Al davant hi havia un equip amb les idees molt clares, tancats a darrere i buscar un contraatac per fer mal. Els garrotxins, amb el característic bon tracte de pilota, van anar acostant-se cada vegada més fins a trobar la recompensa dels gols (0-2). Els d’Obrador i Somovilla seguien pressionant a la recerca del tercer, però una pilota robada al centre del camp va propiciar una contra letal dels locals (1-2). En l’última part, els nostres futbolistes van tornar a obrir forat (1-3), abans que els ripollesos anotessin el 2-3 definitiu des del punt de penal.

INFANTIL C 7-1 Les Preses

Com de costum, l’Infantil C va monopolitzar la possessió de la pilota des del primer minut i va saber aprofitar el poc perill del conjunt visitant en l’aspecte ofensiu i les facilitats concedides en defensa. Els olotins van arribar a l’àrea tant per bandes com pel centre i a la represa van poder fer moltes rotacions i proves amb jugadors intercanviant-se les posicions. La resposta va ser molt positiva, tres punts més i ara a la recerca de l’últim triomf de l’any per acabar de forma immaculada aquest 2015. Els jugadors van tenir un bonic gest (foto de portada) cap a un dels seus entrenadors, Arnau Romero, que ha patit una lesió important al genoll. Ànims!!

Les Preses 0-2 INFANTIL B 

Molt bona actuació en el derbi contra Les Preses. Un duel molt disputat, lluitat i amb molta ambició per guanyar els tres punts, una insistència que al final va tenir premi tal i com reflecteix el marcador. El cos tècnic, format per Sergi Vila i Llorenç Barris, es queda amb el bon treball de tot l’equip, tan ofensiva com defensivament, i a més deixant la porteria a zero. Felicitar als jugadors i animar-los a seguir en la mateixa línia.

INFANTIL A 2-4 Figueres

Primera part dominada per la UEO, posant-se per davant en dues ocasions. Els visitants, però, van aconseguir igualar les forces beneficiant-se de dues errades en la sortida de pilota. Els figuerencs van sortir més endollats a la represa i va crear més problemes a la nostra àrea. Els de Juvanteny i Duran no van estar del tot encertats en la presa de decisions i es van mostrar ansiosos per trobar el gol. En canvi, a l’altra banda els visitants van anotar dues dianes més, deixant el resultat final de 2-4.

Juncària 0-6 CADET B

Un compromís trampa contra el cuer de la categoria, el Juncària, que es va defensar prou bé  fins que els de Barnadas i Casas van obrir la llauna deixant un 0-2 a la mitja part .A la segona part, es va evidenciar la diferencia entre els dos equips i el Cadet B va disposar de moltíssimes ocasions per ampliar el marcador final (0-6). 

Parets 2-5 CADET A

El Cadet A va ser clar dominador del matx, sobretot en la primera part, en la qual es van apoderar de la possessió de la pilota i van generar diverses arribades sense gaire encert. El xoc es va obrir en els primers minuts de la represa, amb més anades i vingudes, fet que va aprofitar el Parets per posar-se per davant (0-1). No es van posar nerviosos els joves de Luque i Barranco, que van recuperar el domini, aquest cop amb més verticalitat per finalitzar amb èxit i trobar l’efectivitat que els havia mancat en el primer temps.

JUVENIL B 3-0 Abadessenc

Bon partit dels nostres jugadors, que en tot moment van controlar el joc i van neutralitzar el rival. Una victòria que dóna força i empenta als de Farrés i Vilanova per continuar treballant i millorant certs aspectes.

juvB2

Foto: Xavier Agustí

JUVENIL A 2-0 Cal Aguidó

Un enfrontament en el qual el control de la pilota va ser de l’equip local. Els primers 20 minuts van estar marcats per la prudència dels dos conjunts, amb ganes de voler jugar la pilota. Abans del descans, els nois de Sánchez i Grabolosa es van avançar en una jugada a pilota aturada. La segona meitat va ser més intensa i disputada, tot i que la UEO va aconseguir eixamplar distàncies amb un segon gol des del punt de penal. Els tècnics destaquen la solidesa defensiva com un punt clau per entendre aquesta victòria al Morrot.

–> LA PROPERA JORNADA:

– Partits setmana 19 i 20 desembre (clicar aquí)

agenda19-20D

 

Leave a Reply