Consulta el fullet de l’Olot-Hércules

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla de l’Hércules CF, les valoracions dels futbolistes després de la derrota al camp del Llosetense (1-0) i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, en la secció del futbol base destaquem una jornada per emmarcar en totes les categories, i es dedica la contraportada a l’homenatge a Albert Forcadell, història viva de la UEO i també d’-exjugador de l’Hércules, que rebrà un merescut reconeixement abans del partit d’aquest diumenge a l’Estadi Municipal (16:30). El desplegable és un pòster del lateral esquerre  Luismi Quezada.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply