Primer propòsit d’any nou a Bunyol

La Unió Esportiva Olot enceta el 2016 amb el repte d’arrencar el primer triomf a domicili (diumenge, 11:30). Un duel transcendental ja que el filial del Levante UD, ex-equip d’Èric Reverter, és un rival directe a la taula amb els mateixos punts que els olotins. La bona notícia és que Rodri pot comptar amb gairebé tothom, l’única baixa és el capità Abel Solé, sancionat, per viatjar demà cap a València. 

N’hi ha que es posen entre cella i cella deixar de fumar, d’altres anar el gimnàs cada dia i alguns fer una dieta per aprimar-se uns quants quilos. El canvi d’any és sinònim de reptes, metes, objectius per complir i fites per assolir. La majoria són de dubtosa credibilitat però a la UEO en tenim una de ben clara i gravada amb foc, que de fet, ja arrosseguem del 2015: guanyar un partit fora de casa. I això que l’equip va tancar els darrers mesos de l’any amb una marcada evolució positiva i, tret de la relliscada a Lloseta, els resultats han ajudat a contribuir aquesta millora. Cal, però, retrobar la pólvora i afinar la punteria que ens ha mancat en els últims dos partits, en els quals s’ha resistit el gol. Poques referències de l’oponent, un Atlètico Levante UD que ha ascendit aquest any a la categoria de bronze i que viu un curs amb la irregularitat com nota dominant. Qui sí que coneix millor el conjunt de Miguel Ángel Villafaina és Èric Reverter, el sabadellenc que va jugar a Bunyol la temporada passada a 3a Divisió. Sobresurten noms com Traver, que ja ha debutat amb el primer equip, Delgado, Nanclares o Pepelu, tots quatre autors de tres gols cadascun. Un matx de vital importància si mirem la classificació, ja que els “granota”, especialment forts a casa, estan igualats a punts al nostre equip, per la qual cosa una victòria tindria un valor doble. Per intentar-ho, Antonio Rodríguez tindrà per triar i remenar alhora de confeccionar la convocatòria. Només una baixa confirmada, la d’Abel Solé, que compleix cicle de targetes. En canvi, Sergio Ortiz s’ha pogut recuperar de la lesió en aquesta aturada nadalenca. Encara digerint els raïms de cap d’any, sortirem demà després de dinar cap a València, on farem nit abans de jugar diumenge a les 11:30 a la Ciudad Deportiva de Bunyol. El primer propòsit del 2016 s’ha de complir, el treball i la convicció ens assenyalen el camí. Any nou, victòria nova! Som-hi UEO!!

La prèvia de Rodri

“Tenim ganes de començar l’any amb una victòria, la plantilla ha tornat il·lusionada i conscienciada. Arribem bé al partit, els jugadors han fet un pla específic per aquestes festes i hem fet més sessions per preparar-nos millor. L’Atlético Levante és un equip que està mostrant molt bona imatge com a local, on només ha perdut un partit. Com a bon filial, són joves, atrevits i amb desequilibri al davant. Fent balanç d’aquesta primera volta, crec que hem donat bon rendiment a casa però a fora ens ha costat més per diverses circumstàncies. En aquest nou any esperem tenir més encert de cara a porteria en els moments claus i evitar que ens marquin gols quan ja tenim els partits ben encarats”. 

Precedents

Aquest cop no tindrem gaire feina en repassar els enfrontaments històrics entre els dos equips ja que només tenim un record de Bunyol, i ben recent, un empat (1-1) ara fa dues temporades (2013-14). L’equip olotí, aleshores dirigit per Arnau Sala i amb reforços d’hivern com Pere Pons o Agustín, es va avançar amb un golàs de falta de Corominas però els blaugrana van igualar el duel amb una diana de Galán.

Baixes: Abel Solé (sancionat)

Foto: Jorge Ramírez / Levante UD

Leave a Reply