Condol per la pèrdua del periodista Josep Lluís Ponce

Des de la Unió Esportiva Olot acompanyem en el sentiment als familiars i amics de Josep Lluís Ponce, col·laborador en diversos mitjans i seguidor fidel del nostre equip. Expressem tot el nostre suport i solidaritat per la pèrdua d’una de les persones que ens va fer costat de bon principi i va creure en el nostre projecte.

Josep Lluís Ponce, amb una dilatada trajectòria en el món de la comunicació, cobria l’actualitat de la UEO per mitjans de premsa escrita com Diari de Girona, l’Esportiu de Catalunya, Sport o  Mundo Deportivo. Un dels informadors de referència del futbol gironí que cada diumenge era habitual veure’l a l’Estadi Municipal amb la seva inseparable carpeta on portava al dia totes les estadístiques i dades dels nostres jugadors. Et trobarem a faltar, Josep Lluís. Descansa en pau!

Leave a Reply