David Bigas (Girona FC) reforça el lateral

La Unió Esportiva Olot incorpora David Bigas, lateral esquerre que estava jugant al CE L’Hospitalet cedit pel Girona, equip del qual s’ha desvinculat. L’empordanès, a qui ja feia temps que seguíem la pista, es presenta com un perfil defensiu i físic que donarà una alternativa de garanties a Luismi. Bigas, que demà ja s’entrenarà amb els seus nous companys, signa per una temporada i mitja. 

David Bigas Vargas (Peralada, 1994) és un lateral esquerre d’unes característiques totalment diferents a Luismi Quezada. Destaca per la seva corpulència física i té un caire més defensiu, tot i que també s’incorpora bé a l’atac. De la prolífica fornada dels Gumbau, Vivancos, o el mateix Marcel Serramitja, amb qui tornarà a compartir vestidor, Bigas va debutar amb el primer equip del Girona FC en un partit de Copa del Rei el setembre de 2014. Va continuar jugant al filial del club gironí i fa dues temporades va anar cedit al Sant Andreu (Segona B), on va tenir molta participació, i enguany a l’Hospi, on va començar jugant bastant i fins i tot va marcar un gol al Miniestadi. Un jugador sub-23, encara li queden dos anys, i de la província, un altre factor a tenir en compte. I a més, conegut de sobre per la secretaria tècnica, que ja feia un parell d’anys que l’havien intentat portar a la Garrotxa. Un futbolista de present, una peça més per a Rodri en aquesta segona volta, i també de futur, amb projecció i experiència a la categoria. El peraladenc es desvincula totalment del Girona FC i firma per una temporada i mitja, més una opcional per part del club.

Benvingut a la UEO, David! Sort i èxits en aquesta nova aventura!

Foto: Àlex Gallardo- CELH

 

 

 

 

 

Leave a Reply