Consulta el fullet de l’Olot-Villarreal B

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla del Villarreal B, la incorporació de David Bigas en el lateral esquerre i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, en la secció del futbol base destaquem el bon inici d’any dels infantils i juvenils, i es dedica la contraportada al retorn de Carlos Martínez, el davanter del filial groguet que ha estat un dels golejadors més importants de la història del nostre club. El desplegable és un pòster del capità Abel Solé. 

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply