Nota informativa arran de la decisió del comitè

Davant la reclamació presentada per al Levante UD per alineació indeguda en el partit corresponent a la jornada nº 19 del campionat de Lliga de Segona Divisió B G.III i posterior decisió del comitè de competició de sancionar al nostre club, la Unió Esportiva Olot, SAD manifesta que l’acta del partit era correcta al finalitzar l’enfrontament, tot i reconèixer que es va incórrer en un error a l’hora de donar conformitat i corroborar l’acta.

En cap cas la Unió Esportiva Olot, SAD va intentar incidir en el resultat del partit o de la mateixa competició amb aquest fet, és més, confirmem que el responsable de la UE Olot, SAD va entregar correctament les llicències federatives al col·legiat. Es tracta clarament, doncs, d’un error de transcripció del nom d’un jugador de la plantilla per un altre en l’acta oficial del partit redactada per al col·legiat i l’error posterior de donar conformitat i validesa a l’acta un cop finalitzar el partit. En tot cas, es tracta de dos jugadors amb llicència en vigor actualment amb la UE Olot, SAD i sense cap tipus de sanció pendent o impediment per a poder disputar l’esmentat enfrontament.

La Unió Esportiva Olot, SAD amb el departament jurídic del club, estudiarà en les properes hores si és convenient procedir a presentar recurs davant del Comitè d’Apel·lació de la R.F.E.F. per a defensar els interessos de l’entitat.

Leave a Reply