Acord amb el Barça B per Perea

La Unió Esportiva Olot i el Futbol Club Barcelona han arribat a un acord per transferir els drets federatius d’Alberto Perea. Des del club només podem agrair la implicació i el compromís que ha mostrat el jugador manxec en aquests mesos i desitjar-li sort en la resta de la seva trajectòria esportiva. 

Alberto Perea va ser l’últim fitxatge en arribar aquest estiu, tot i que ben aviat ja va encaixar en l’esquema ofensiu de l’equip, mostrant un gran desequilibri i habilitat per superar els rivals. Així ho demostra el seu rendiment, amb un total de 15 partits disputats, 12 com a titular (1.014 minuts) i autor de 9 gols, situant-se entre els màxims realitzadors del grup. Agraïts per la seva professionalitat i contribució al club, esperem que els èxits l’acompanyin en les noves aventures futbolístiques.

Moltes gràcies i bona sort, Alberto!! Ha estat un plaer!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply