El fortí per torpedinar el submarí

Després d’una setmana mogudeta amb la sortida de Perea i la sanció per alineació indeguda, la Unió Esportiva Olot vol parlar sobre la gespa (diumenge, 16h) i superar l’actual líder del grup, el Villarreal B, que arriba a velocitat de creuer amb una fiabilitat gairebé absoluta. Primer duel de l’any a casa on s’espera la resposta del públic en el retorn del davanter Carlos Martínez, un dels millors jugadors de la història del club. 

Una altra tarda de gala a l’Estadi Municipal, i ja en van uns quantes. La visita del filial groguet arriba en un moment crucial de la temporada, aquell període on es comencen a insinuar les evolucions i trajectòries dels equips que poden fer un pas endavant i dels que es queden relegats a lluitar per la permanència. Seguim a la zona baixa, és cert, però el punt a El Collao ens va donar una injecció anímica que ens fa pensar que estem plenament capacitats per vèncer qualsevol rival, fins i tot el líder. Dues notícies doloroses aquesta setmana; el punt que ens han tret per alineació indeguda en el duel contra el Llevant B (més detalls aquí), i la més sensible, la sortida d’Alberto Perea al Barça B, un dels jugadors més en forma amb 9 gols anotats. No obstant, el nostre equip i el club en general sempre s’ha caracteritzat per la força del grup, per la suma de virtuts i rols de cadascú al servei del col·lectiu, aquesta ha estat la clau dels èxits dels últims anys. Diumenge ens visita el filial del Villareal, entrenat per Paco López, que és el primer classificat amb 42 punts (empatat amb el CF Reus) i només ha perdut 2 partits. Arsenal ofensiu amb Fran Sol (1o gols), Leo Suárez, Acosta, el recent fitxat Aitor Cantalapiedra… i un tal Carlos Martínez, l’exdavanter de la UEO que ja acumula 10 gols i que viurà el seu partit més especial després de tres anys inoblidables a la Garrotxa. Atenció amb l’horari del partit, les 16h, que s’avança mitja hora de l’habitual. Cap baixa en els de Rodri per afrontar un compromís difícil, però conscients que a l’Estadi tot és possible i que necessitem l’empenta i l’alè de l’afició, aquest cop més que mai, per saltar tots els entrebancs que se’ns presentin. Som l’Olot i seguirem picant pedra!! JUNTS MÉS FORTS!

La prèvia de Rodri

“Els temes extraesportius no afectaran a la plantilla, estem centrats en un partit molt important contra el líder i res no ho pot eclipsar. A casa sabem que l’afició sempre ens ajuda, estem molt a gust. Necessitem fer una actuació d’alt nivell per guanyar, crec que amb el suport del públic tenim possibilitats de vèncer. El Villareal B juga molt bé a futbol i concedeix poc, defensivament són un conjunt ordenat. Com a bon filial, són joves, ràpids i combinen la qualitat amb el treball i sacrifici. Es farà estrany veure Carlos Martínez amb una samarreta rival aquí, però estem molt orgullosos que jugadors que han passat per aquí ajudin a créixer el club i ells també en surtin beneficiats”.

Precedents

En tres ocasions s’han enfrontat Olot i Villarreal a la Garrotxa, i es continua resistint la victòria olotina. La primera va ser contra el primer equip, la temporada 1978-1979, amb derrota per 0-2. Pel que fa als altres precedents, en aquestes dues últimes temporades a Segona B, hem obtingut dos empats, 0-0 i 1-1. 

Convocatòria: per confirmar

Baixes: cap

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply