Vine a Lleida amb La Grada UE Olot!

Com ja van fer la temporada passada, els membres de la nostra penya d’animació, La Grada UE Olot, organitzen un desplaçament a la Terra Ferma per presenciar el partit entre el Lleida Esportiu i la Unió Esportiva Olot. El duel serà aquest diumenge a les 5 de la tarda al Camp d’Esports de Lleida i correspon a la jornada 22a del campionat de lliga. El preu del viatge+entrada és de 20 euros. L’autobús sortirà a les 14h del pàrquing del Carrefour d’Olot.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb Marc Olivas (649 137 398). Una bona iniciativa dels nostres fidels seguidors, sempre disposats a fer-nos costat, també en les sortides a domicili. Així que ja ho saps, si sents els colors i tens ganes de donar suport als nostres jugadors, anima’t i apunta’t al viatge! Junts més forts! Tots som UEO!!

Leave a Reply