Una sacsejada a la Terra Ferma

La Unió Esportiva Olot vol emular la gesta del curs passat i assaltar el Camp d’Esports (diumenge, 17h) per demostrar que segueix plantant cara als grans favorits al play-off, també a domicili. Ens espera un Lleida Esportiu en plena forma, que fa 11 partits que no perd i que ja és tercer a la taula tancant la porteria amb pany i clau. Rodri té les baixes sensibles de Rojas, Sana i Gato però ja pot comptar amb Musa Bandeh en el seu flamant retorn a la Garrotxa. 

Algun dia ha d’arribar. La primera victòria fora de casa s’acosta cada vegada més, però per diverses circumnstàncies s’acaba esfumant. No perdem, però tampoc guanyem, puntuem que també és positiu. Això és sinònim que l’equip fa moltes coses bé, que competeix, que dóna guerra, que té la capacitat d’avançar-se i fins i tot de capgirar situacions adverses, però també que ens manca un xic d’ofici i instint assassí en segons quins moments del partit. Aquest diumenge al Camp d’Esports tindrem un nou repte per redimir-nos i corroborar les actuacions solvents dels últims enfrontaments, en els quals hem anul·lat a CD Alcoyano i Villarreal B, dos dels conjunts predestinats a disputar la promoció. També entra en les travesses el Lleida Esportiu, un altre gegant, i més tenint en compte la trajectòria que viu amb 11 partits sense conèixer la derrota, números que han enlairat els d’Idiákez al tercer lloc amb 35 punts. Un conjunt amb els gols ben repartits, només destaca Manu Ownu (baixa per a diumenge juntament amb Raúl Fuster) amb 6 dianes, i amb una gran fiabilitat defensiva, ja que és l’equip menys golejat amb 14 gols. Elements que assenyalen la dificultat de l’empresa però que a la vegada ens motiven per superar-la. Per aquest partit, que es jugarà diumenge a les 17h, no podrem comptar amb Gato, fora de combat almenys un mes per una ruptura fibril·lar al bíceps femoral, ni amb Sana ni Rojas, que compleixen cicle de targetes. En canvi, la bona notícia per a Rodri és que ja que té disponible Musa Bandeh, que ha tornat aquesta setmana a la UEO cedit pel Nàstic fins a final de temporada. I a més, no estarem sols al Segrià ja que ens acompanyaran més d’una trentena de fidels de La Grada UE Olot. Amb optimisme, il·lusió i fe cega en els nostres… Sí que es pot, UEO!! Repetim el guió de l’any passat!

La prèvia de Rodri

“Anirem a Lleida amb la intenció de sumar els tres punts després de fer dos molt bons partits contra CD Alcoyano i Villarreal B, rivals amb un potencial similar al del Lleida Esportiu. Ells tenen una manera molt peculiar de jugar al seu camp, pressionant molt, amb molta gent a l’atac i forçant el rival a través d’un joc físic i de velocitat. Nosaltres intentarem tenir la pilota i fer el nostre futbol. La gent està contenta i il·lusionada perquè veu que el treball s’està plasmant sobre el camp, només falta l’últim pas, més contundència en la definició. La situació és que la que és, però tenim coratge per anar cap amunt”. 

Precedents

Des de finals dels anys 50 hem visitat Lleida en 9 ocasions, amb un balanç de 6 victòries locals, 1 empat i 2 triomfs visitants, la temporada 1964-65 (2-3) i el curs anterior (2014-15), en un partidàs dels olotins amb gols de Germán i Uri Santos. Contra el Lleida també vam disputar una promoció a Manresa per pujar a Primera Regional. Va ser en la temporada 1939-40 amb golejada clara de l’Olot (5-1).

Baixes: Rojas i Sana (sanció) i Gato (lesió)

Convocatòria: per confirmar. 

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply