La jornada al futbol base (16 i 17 gener)

LES CRÒNIQUES

Repassem tot el que va donar de sí la jornada en el futbol formatiu de la Unió Esportiva Olot. El balanç estadístic de les diverses categories va ser de 4 victòries i 6 derrotes, mentre que el Racing Blanenc-Aleví B es va suspendre i es buscarà una nova data per jugar. Tot seguit donem un cop d’ull als resums de cadascun dels partits:

Anglès Ter Brugent 5-3 ALEVÍ D

Molt bon partit de l’Aleví D, que des del principi hi va posar molta intensitat i va ser fidels al seu joc. Els de Corominas i Banús van sortir molt endollat al partit, connectant bé en la sortida de pilota i robant al mig del camp. Aquests aspectes van permetre posar-se 0-2 en el marcador, i encara van perdonar alguna ocasió. Però al final de la primera part, l’Angles va aprofitar una pilota dividida per anotar el 2-1. L’Olot va continuar amb un bon ritme i va aconseguir marcar el 3-1 i disposar de més oportunitats per  eixamplar l’avantatge. Al final de la segona part, l’Olot va acusar el desgast físic i els selvatans ho van aprofitar per equilibrar el resultat (3-3). A la represa, el xoc va seguir molt igualat amb ocasions per a les dues bandes, però van ser els locals que van fer valer la superioritat física per deixar el 5-3 definitiu. No obstant, els entrenador feliciten els jugadors pel partit i per l’esforç realitzat.

ALEVÍ C 4-6 Sant Ponç

El Sant Ponç va sortir molt fort en la primera meitat i com a resultat de la pressió i de la velocitat es va posar a 0-2 en el minut 5. De mica en mica, al final de la primera part i sobretot a la segona, els de Delgà i Carré van poder donar la volta al marcador.  Però no era el dia de l’Aleví C i els petits errors en la passada i la precipitació amb accions massa individuals, van facilitar que els gironins tornessin a capgirar el resultat. Els tècnics assenyalen que cal jugar sempre com un equip i no voler solucionar els problemes individualment. 

ALEVÍ A 4-2 Baix Ter

Dues primeres parts amb treball i intel·ligència van permetre tirar el partit endavant, tot i que no es va poder sentenciar fins a l’últim minut. Una victòria important davant un conjunt, el Baix Ter, que es presentava com un bon rival que volia igualar els olotins a la taula. D’aquesta manera, els d’Obrador i Somovilla es col·loquen en la tercera posició a falta de dos partits per acabar la primera volta.

INFANTIL C 6-0 Torelló

Tot i l’adversitat del fort vent que bufava al Morrot, els joves de l’Infantil C van realitzar una actuació molt complerta contra el Torelló. Els de Luna i Romero es van saber avançar en el resultat i a partit d’aquí tot va anar rodat. L’equip segueix en bona dinàmica i pensant en el complicat partit del proper cap de setmana contra el Ter Brugent.

INFANTIL B 12-1 Base Roses

Un enfrontament molt plàcid per als de Vila i Barris, que van ser dominadors i superiors en totes les facetes del joc i es van imposar en totes les línies. Tres punts més i una setmana menys, els tècnics consideren que cal seguir millorant per mantenir el nivell competitiu.

Llagostera 4-2 INFANTIL A

Un duel força igualat, encara que el domini va ser més del Llagostera davant un Olot tacant al seu cap però molt seriós defensivament. Els locals van obrir la llauna gràcies a una falta a la frontal de l’àrea. A partir d’una falta lateral, van ser els garrotxins qui van empatar després d’una bona rematada. La primera meitat va finalitzar amb el resultat de 3-1, ja que els llagosterencs van trobar l’encert amb dos xuts des de la distància. El plantejament dels dos equips no va variar a la represa, amb el nostre Infantil A replegat però treballant molt bé en defensa davant les envestides del líder, que en una arribada va augmentar la diferència de gols (4-1). Abans d’acabar, la UEO va retallar distàncies amb el 4-2 definitiu.

CADET B 1-2 Figueres

Derrota dolorosa en un partit en el qual els de casa es van posar per davant en l’electrònic i no van saber convertir alguna de les ocasions que van tenir per matar el duel. El Figueres no es va donar per vençut en cap moment i va beneficiar-se de l’expulsió d’un jugador olotí en els últims minuts per marcar dues dianes pràcticament consecutives i endur-se els tres punts del camp del Morrot.

CADET A 1-3 Mollet

Mal partit del Cadet A, que va tenir moltes errades de conceptes que cal continuar treballant. Tot i això, els de Joan Luque i Samu Barranco van disposar de bones ocasions per avançar-se en el marcador en els primers minuts.

Llançà 1-2 JUVENIL B

Un duel intens, disputat i amb molt d’ofici. Tots dos conjunts van sortir molt ben plantats al camp i van oferir un bonic espectacle. Els nois de Farrés i Vilanova van trencar el gel a partir d’una falta molt ben executada, ja a la represa. Era el Llançà qui havia de fer un pas endavant si volia igualar el matx, i aprofitar que ells es van bolcar a l’atac, l’Olot va gaudir d’oportunitats destacades i al final va caure el 0-2. Però a falta de 10 minuts, un xut des de fora l’àrea tocava al braç del nostre central, per la qual cosa l’àrbitre va assenyalar penal i expulsió. Els de l’Alt Empordà van situar l’1-2, però els visitants van saber tirar d’ofici per emportar-se els tres punts.

JUVENIL A 1-2 Cardedeu

Un duel intens i travat en el qual va costar mantenir el control de la pilota. Les millors ocasions de la primera part les va fabricar l’Olot, que no va tenir l’encert de poder-les transformar. El partit es va obrir en la segona meitat, tot i que els arribades les seguien posant els de Sánchez i Grabolosa, molt sòlids en defensa. Al final, dos errors els van costar els dos gols del Cardedeu, que va treure els tres punts de la Garrotxa.

I LA PROPERA JORNADA: 

–> Partits setmana 23 i 24 gener (clicar aquí)

agenda23-24G

Leave a Reply