La jornada al futbol base (23 i 24 gener)

LES CRÒNIQUES

Penúltima jornada del mes de gener que ens ha deixat un global de 4 victòries, 2 empats i 5 derrotes a les categories inferiors de la UEO. Desgranem un per un els partits amb els resums que ens faciliten els entrenadors:

ALEVÍ D 5-3 Peralada

Un matx que que va començar tenint l’Olot com a clar dominador, pressionant bé a dalt fent que el partit es jugués majoritàriament en terreny del Peralada, cosa que que va permetre avançar-se en el marcador. A la segona part, els de casa van anotar la segona diana però els de l’Alt Empordà van canviar l’estratègia, jugant més directe i pressionant molt amunt, i això els va servir per retallar distàncies (2-1). A la represa, els de Corominas i Banús van aprofitar les línies avançades del Peralada per buscar més ràpidament els davanters i generar més espais en atac, fet que va servir per ampliar l’avantatge (4-1). No obstant, els visitants, un bon equip, van saber transformar les ocasions i es van acostar perillosament a faltar de 10 minuts (5-3). La UEO, però, va mantenir una bona organització i intensitat defensiva en tot moment que va permetre assegurar la victòria en els minuts finals.

TER BRUGENT - UEO 17-01-16 (5-3) 034

La Salle Girona 8-1 ALEVÍ C

Primera part dominada per la Salle, però ben defensada per l’Aleví C, tancant bé els espais i jugades d’un contra un. La llàstima és que petits errors en defensa van provocar que els gironins marquessin dos gols. La segona i la  tercera part van ser molt igualades, fins i tot amb més control per part olotina; però no era el dia dels de Delgà i Mora, ja que en la darrera part, portats pel nerviosisme, vam cometre més errades i el partit se’ls va fer massa llarg. Tot i la derrota, això només ens ha de portar a continuar treballant i amb les qualitats que té  l’equip, tant a nivell tècnic com d’esforç, les coses sortiran.

ALEVÍ B 1-2 Tordera

Un partit molt disputat en el qual els locals van dominar molt bon joc però la fortuna els va tornar a girar l’esquena. Els de Ferrés i Morchón manaven en el marcador per la mínima (1-0), quan en dues pilotades llargues, la segona en els últims instants del duel, els visitants van aconseguir remuntar (1-2). A destacar l’actitud i les ganes de fer les coses ben fetes, cal seguir treballant en aquest aquesta línia.

Cassà 3-5 ALEVÍ A

Nova victòria de l’Aleví A, que els permet empatar amb el segon classificat, el Quart, i tindrà la possibilitat de retallar distàncies amb el líder del grup, el Girona, aquest proper cap de setmana. Tot i començar perdent, els garrotxins van tenir el control del partit durant la majoria del temps. Malgrat no practicar un joc brillant, els d’Obrador i Somovilla van ser capaços de treure els tres punts davant d’un bon equip, que va tenir les idees molt clares.

Ter Brugent 3-3 INFANTIL C

Un enfrontament molt dur en el qual el conjunt local no va plantejar cap mena de joc elaborat i va intentar guanyar agafant l’esquena amb jugadors ràpids. Els nostres futbolistes van estar molt ben col·locats i amb les idees clares, baixant la pilota al terra i buscant els espais. El resultat final deixa líder l’equip de Luna i Romero, empatat a punts amb l’Atlètic Banyoles, precisament el rival d’aquest proper cap de setmana.

La Cellera 3-5 INFANTIL B

Un partit molt disputat i intens que no es va decantar fins al tram final. Les dimensions reduïdes del camp van comportar que hi hagués moltes anades i vingudes, amb molts gols i nombroses ocasions per als dos equips. Els olotins no van poder respirar tranquils fins als últims 10 minuts, quan van marcar el cinquè i definitiu gol. Un xoc exigent que els jugadors de Vila i Barris van saber tirar endavant una altra vegada.

INFANTIL A 3-3 Argentona

Els primers 15 minuts van ser de molta superioritat de l’Infantil A, que va avançar-se en el marcador, però en la recta final de la primera part l’Argentona es va posar les piles i va ser capaç de marcar 3 gols. A la segona part, els de casa van treure el caràcter i van situar l’empat a tres per rescatar un punt.

Gironès Sàbat 1-2 CADET B

Un compromís molt complicat tenint en compte les baixes a la plantilla i les dimensions del terreny de joc. El Gironès va dominar en la primera part i va obrir la llauna, però a la represa es va capgirar la truita i va ser l’Olot qui va crear més perill. Però en una acció desgraciada, va arribar el segon gol del conjunt gironí, malgrat que els de Barnadas i Casas no es van donar per vençuts, van reduir el desavantatge i van disposar d’opcions clares per treure un punt a domicili.

Manresa 0-2 CADET A

Molt bona actuació dels nois de Luque i Barranco, que van acaparar la possessió amb moltes arribades mitjançant joc combinatiu. Els nostres futbolistes van tenir més profunditat a la represa i així van poder materialitzar algunes de les ocasions més clares. El cos tècnic es mostra molt content pel joc, el caràcter competitiu i el resultat.

JUVENIL B 5-6 Lloret

Visitava el Morrot un dels equips més forts de la categoria, el Lloret, confeccionat per pujar a Preferent. Els nostres joves, però, tenien molt clara que no els posarien les coses fàcil i així va ser, ja que es van avançar per tres vegades en el marcador (2-0, 4-3 i 5-4). De fet, la victòria era olotina fins al minut 85, però en els moments de màxima tensió i concentració, el Lloret va exigir una gran pressió i va saber aprofitar errors dels locals per emportar-se el triomf de la Garrotxa.

JUVENIL A 0-2 Vic 

Un partit molt igualat i competit, amb ocasions destacades del nostre Juvenil A. Un penal assenyalat, que  a la vegada va propiciar una expulsió, va deixar amb 10 homes als de Sánchez i Grabolosa. El Vic va posar-se per davant, però després l’Olot va tenir 2 o 3 oportunitats claríssimes que no va poder transformar i cap al final va rebre el segon gol.

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 30 i 31 gener

agenda30-31G

 

 

Leave a Reply