Consulta el fullet de l’Olot-Reus Deportiu

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla del CF Reus Deportiu, les ganes de capgirar la situació dels jugadors olotins i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, destaquem el retorn de Musa Bandeh, cedit pel Nàstic de Tarragona fins a final de temporada, i es dedica la contraportada a la presentació dels onze equips de futbol base del club, que es farà just abans del partit d’aquest diumenge a les 16h. El desplegable és un pòster del migcampista Héctor Simon.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply