Roger Bonet (Nàstic), un central de futur

La Unió Esportiva Olot lliga el central vallenc de 20 anys procedent del Nàstic de Tarragona, club amb el qual ha rescindit el contracte. Bonet, que aquest matí ja s’ha entrenat a les ordres de Rodri, firma per una temporada i mitja i destaca per la seva potència, qualitat i bona sortida de pilota, virtuts que el van convertir en dels pilars de l’ascens de la Pobla. 

Roger Bonet i Badia (Valls, 1995) és un dels jugadors amb més projecció sorgit del planter del Nàstic i arriba per apuntalar la línia defensiva de la UEO, especialment el perfil esquerrà. Un jugador de present i de futur que va destacar molt a 3a Divisió amb la Pobla de la Mafumet (més de 2.000 minuts acumulats), filial del club grana, amb el qual va aconseguir l’ascens a Segona B. Actualment surt d’una lesió de llarga durada, però es tracta d’un futbolista amb un físic important, bona col·locació i que sap treure la pilota amb garanties des del darrere. Bonet, que ahir va presenciar l’Olot-Reus i avui ja s’ha entrenat al Morrot, signa per un any i mig i és una aposta a mitjà termini que afegirà competència i rotació de nivell en aquesta posició. Molt benvingut, Roger!! Força i endavant, creixem junts! 

Roger Bonet: “No puc estar més content de moment, la gent m’ha acollit súper bé i es respira un ambient molt sa al vestidor. Ja conec a Musa i Jordi Calavera, que és amic meu, també m’havia parlat molt bé de l’Olot. Personalment, em marco com a objectius seguir creixent com a futbolista i recuperar sensacions després de la lesió. Tinc ganes de jugar minuts, formar-me i aprendre, m’agrada molt la proposta de futbol del club. A nivell col·lectiu, vull ajudar a l’equip a aconseguir la salvació i aportar el meu granet de sorra al grup”. 

roger2

 

 

Leave a Reply