La jornada al futbol base (30 i 31 gener)

LES CRÒNIQUES

Última jornada del mes de gener que ens ha portat un global de 2 victòries, 3 empats i 5 derrotes en les categories inferiors de la Fundació Unió Esportiva Olot. Queda pendent l’Escala-Juvenil B, que es disputarà el proper dimecres 10 de febrer a les 20h. De la resta, tot seguit en fem cinc cèntims de com es van desenvolupar:

Sils 3-3 ALEVÍ D

Un duel molt disputat contra un rival directe i en un camp de dimensions reduïdes. En pocs espais i amb una gran intensitat, els nostres jugadors van haver de capgirar el marcador després de dues errades defensives. El partit va estar marcat per les accions individuals i les jugades a pilota aturada, ja que els dos equips estaven molt ben col·locats sobre el camp.

ALEVÍ C 3-8 Coma-Cros

El nostre Aleví C va jugar un bon partit, especialment en la primera i segona part, combinant el futbol de toc amb la profunditat a través dels davanters. Això va fer que es poguessin posar per davant en el marcador, encara que ja es va poder veure que el futbol directe del contrari els podria portar molts problemes. Durant la tercera i quarta part, el conjunt visitant encara va abusar més d’aquest estil més directe i una mica brusc en moltes accions, i això va provocar que el partit es decantés de la seva part. 

 Girona 9-1 ALEVÍ B

Un compromís contra el líder en el qual la UEO va saber competir a gran nivell durant les dues primeres parts. En aquest període van tenir diverses oportunitats per aixecar el 2-0 en contra i van esser superiors al Girona, però dos errors defensius els van passar factura. En les dues últimes parts, el descontrol i la poca motivacio de l’equip olotí es va reflectir en el resultat final. Tot i això, els de Ferrés i Morchón encara van tenir ocasions per marcar algun més i retallar distàncies. Cal aixecar el cap i no abaixar els braços per seguir treballant al màxim.

ALEVÍ A 1-11 Girona

Poca cosa va poder fer el nostre Aleví A davant del líder, sens dubte el millor equip de la categoria. Els joves garrotxins van plantar cara en la primera meitat, on el resultat era de 0-1, i fins i tot van tenir ocasions per empatar. Tot i això, es va anar al descans amb un 0-3 i les dues últimes parts van ser de superioritat manifesta dels gironins.

INFANTIL C 1-2 Atlètic Banyoles

Derrota per la mínima del conjunt que entrena Emilio Luna i Arnau Romero en un duel clau per al liderat del grup i que afrontaven amb bones expectatives. Els del Pla de l’Estany, però, es van avançar amb dos gols pràcticament consecutius abans del primer quart d’hora i es van tancar al darrere amb defensa de cinc. A la segona part, els olotins van donar la cara i van portar el pes del partit desplegant un bon futbol. Al final, derrota ajustada contra el primer classificat.

INFANTIL B 0-0 Gironès Sàbat

Un enfrontament molt disputat i amb molta intensitat, ja que s’enfrontaven dos equips de la part alta de la classificació. Va ser un xoc poc vistós, ja que els gironins pressionaven la sortida de pilota i buscaven la segona jugada. Els nostres futbolistes van disposar de poques ocasions de gol elaborades, només van tenir opcions en córners i faltes. No obstant, el cos tècnic es mostra content perquè la plantilla demostra setmana rera setmana les ganes de competir i millorar.

infantilB

Foto: JM Buxasas 

Parets 1-2 INFANTIL A

Gran partit de l’Infantil A, que es va avançar en el marcador ben d’hora. A partir d’aquí, va costar mantenir la pilota malgrat que els vallesans amb prou feines van generar perill. A la segona part, el Parets va igualar el matx només començar, i a partir d’aquí els olotins van controlar la pilota fins al final, quan van poder anotar el gol de la victòria. Seguim!

CADET B 4-1 L’Escala

Molt bona actuació del Cadet B, que es va retrobar amb el bon joc, dominant i portant el pes del partit en tot moment. Tot i això, el marcador al descans era d’empat a un. A la represa, els joves de Barnadas i Casas van seguir en la mateixa tònica, creant moltes ocasions i només la manca d’encert va impedir un resultat més ampli. Un dels millors partits de la temporada, segons els tècnics, que valoren la seriositat, el joc i les arribades amb perill.

CADET A 2-2 Vilassar

Un partit molt competit i amb molts nervis durant diverses fases. La primera part va ser dominada per al nostre Cadet A, però el Vilassar va fer mal en dues jugades a pilota parada. Tot i això, els de Luque i Barranco van ser ambiciosos i van ser capaços d’aixecar el cap en moments importants per aconseguir un valuós empat (2-2).

cadet2

Foto: JM Buxasas 

Arenys 3-1 JUVENIL A

Un enfrontament intens en el qual el rival buscava un joc molt directe i es feia fort a través de les segones jugades. L’Olot seguia intentant portar el partit al seu terreny tot i que no va poder, i un error molt car va costar el primer gol. Va ser un xoc molt disputat en el qual els de Sánchez i Grabolosa van competir en tot moment però no van aconseguir de treure res de profit del camp de l’Arenys.

 L’AGENDA DEL CAP DE SETMANA (no hi ha lliga):

–> Partits setmana 6 i 7 febrer

agenda6-7F

 

Leave a Reply