Rescissió del contracte de Juanjo Prior

La Unió Esportiva Olot i el defensa d’Esplugues de Llobregat han arribat a un acord per a la rescissió del seu contracte. D’aquesta manera, Juanjo Prior es desvincula del club davant la falta de minuts i la poca continuïtat que ha tingut en els últims mesos. 

Prior, un central amb experiència i ofici, va arribar l’estiu passat procedent del CF Badalona i va començar jugant amb assiduïtat, tot i que en el darrer tram de competició havia perdut protagonisme sobre el terreny de joc. Des de la UEO només podem agrair l’esforç, el treball i la professionalitat del futbolista en aquests mesos a la Garrotxa. Al mateix temps, li desitgem tota la sort del mon en les seves noves aventures futbolístiques, que de ben segur estaran a l’alçada de la seva qualitat.

A reveure, Juanjo!! Gràcies per tot!

 Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply