Màxima exigència al Mini

Amb la intenció d’esclatar a domicili, la Unió Esportiva Olot afronta un compromís tan determinant com complicat al Mini Estadi (demà, 18h, Esport3), on l’espera un llop amb pell de xai, un Barça B en ple creixement després de revolucionar el mercat d’hivern. Sergio Ortiz, amb una punxada al bessó, és l’única baixa confirmada en una tarda en la qual ens retrobarem amb Alberto Perea, tot desitjant que aquest cop tingui un mal dia. 

Diuen que per Carnaval tot s’hi val. Doncs esperem que les caretes i les comparses ens portin sort per aconseguir la primera victòria fora de casa. Per fer-ho, ens haurem de posar la disfressa d’equip sòlid, valent i batallador, que tants cops hem ensenyat davant la nostra afició, sense anar més lluny el passat diumenge amb el treballat punt contra el Reus Deportiu. És d’aquelles cites que s’esperen amb candeletes durant la temporada, que es tenen marcades amb vermell al calendari, i és que no cada dia es pot jugar contra el filial del millor equip del món. Tenim comptes pendents de la primera volta, quan la UEO va fer un partidàs i va merèixer els tres punts en un matx que es va emportar el bloc culer amb un gol de Maxi en l’únic xut a porteria. Un conjunt, el de Gerard López, que ha signat fins a 9 jugadors realitzant una autèntica revolució a la plantilla amb la intenció de salvar la categoria. Com que l’experiència és un grau, s’han volgut curar amb salut amb noms com Fali, Txemi, Romera, Chamorro o Alberto Perea, el nostre davanter més decisiu en el primer tram de competició. De moment, els canvis els estan donant els seus fruits amb tres victòries seguides i un salt fins a la 12a posició amb 28 punts. És important no perdre de vista aquest nucli de rivals que ja estan obrint forat amb la part baixa i per això són claus els tres punts en joc de demà al Mini. Hi anem motivats, tossuts i convençuts amb el nostre estil i les nostres armes, que algun dia hem d’explotar lluny de la Garrotxa. No hi serà Sergio Ortiz, lesionat al bessó en un entrenament, i és dubte Gato, que ha retallat terminis de la seva lesió al bíceps femoral de la cama dreta. Qui ha arribat aquesta setmana ha estat Roger Bonet, jove central del Nàstic que ja entrena a ple rendiment després de la greu lesió al genoll que va patir amb la Pobla. Fem pinya tots plegats per assaltar el Mini en un duel que es podrà seguir com sempre per Ràdio Olot i també a través de la Televisió de Catalunya (18h, Esport3), que ens retransmet per segona jornada consecutiva. Som-hi nois, l’hora dels valents!! Responem amb la força dels volcans!

La prèvia de Rodri

“El Barça B ha canviat totalment, és un equip diferent, ha passat de joves amb molta projecció a gent més experimentada i amb més taules en la categoria. No crec que es vegi un partit tan decantat com el de la primera volta, on vam ser molt superiors, ara serà molt més complicat per tot. Ells segueixen atacant de manera atrevida amb individuals molt importants però amb una certa edat, aquesta és la diferència. Per guanyar hem d’estar bé defensivament, no hem de concedir opcions clares al rival i tenir la màxima estona que puguem la pilota. Si els traiem la pilota, ells atacaran menys i nosaltres tindrem més possibilitats. Aquest és l’objectiu”. 

Precedents

Partint de la base que no hem jugat mai contra el Barça B al seu camp, sí que tenim enfrontaments històrics contra equips vinculats al FCB com el Fabra i Coats, el Condal (anys seixanta) i el Barça C, que abans es denominava com a “amateur”. En total, hem comptat fins a 19 visites a la gran ciutat amb un balanç d’una victòria (1964/65), 7 empats i 10 derrotes. En el partit de la primera volta a Olot, victòria dels blaugrana amb un solitari gol de falta de Maxi Rolón (0-1).

Convocatòria: per confirmar.

Baixes: Sergio Ortiz (lesió)

Foto: Adan Príncep

Leave a Reply