Reacció d’orgull (UE OLOT 1-1 CF Badalona)

La Unió Esportiva Olot referma la voluntat de capgirar la delicada situació amb un empat treballat contra el CF Badalona, que s’ha avançat en el marcador. Hem ofert un bon futbol generant oportunitats remarcables, especialment en la primera meitat, i a la represa Diego ha neutralitzat  la diana dels escapulats. Un punt d’honor que fa justícia i que volem transformar en victòria diumenge vinent en la visita a Sabadell. 

El partit ha començat més obert del que a priori es podria pensar, tot i la urgència que teniem els dos equips per sumar una victòria que els allunyés de la zona compromesa. Sense por i sense complexos, la UEO ha sortit atrevida i decidida cap a la porteria contrària. Primer Marcel Serramitja, entre rebots i també el cap, tot seguit Djak, des de la distància, i poc després de la mitja hora ha estat Diego qui ha fet intervenir un inspirat Morales. A l’altre costat, Wilfred pràcticament no ha hagut de participar i l’únic xut amb cert perill ha estat una canonada d’Eugeni que posat l’ai al cor a l’Estadi. Hem realitzat minuts de bon joc, aprofitant la rapidesa d’un Gato que tornava a l’onze superada  la lesió i amb les cavalcades sempre interessants de Luismi i Blázquez. Uns primers 45 minuts en els quals, per balanç ofensiu, mereixíem haver obert la llauna i manar en l’electrònic.

El desig del triomf no ha cessat a la represa, tot i que el CF Badalona ha avançat línies i ha mostrat més ambició per treure quelcom positiu de la Garrotxa. I de fet, el panorama se’ls ha encarat bé amb el gol d’Eugeni, que s’ha beneficiat d’una indecisió defensiva per superar un Wilfred que també ha relliscat (52′). Un cúmul de despropòsits que han provocat un gol en contra que ha caigut del cel als badalonins, ordenats en defensa però innocents en atac. Era evident que aquest marcador era tremendament negatiu per als nostres interessos, així que ens hem bolcat a l’àrea visitant amb totes les nostres forces i resguardats pel caliu de l’afició.  Entre Diego i Gato han tornat a donar feina a Morales, el millor del Badalona juntament amb Eugeni. Hem fet mèrits per trobar el camí del gol i aquest ha arribat gràcies a la fe de Jose, que s’ha incrustat a l’atac amb valentia, ha obert per Gato i el granadí l’ha enviat amb precisió a Diego, que des del punt de penal ha col·locat la pilota a la xarxa (76′). D’aquí fins al final, una de clara per cada equip, primer per nosaltres amb una rosca de Luismi que ha desviat l’ominpresent Morales, i després per als de Manolo González, que han tingut la victòria en temps afegit amb un tir al pal de Sekou. Un desenllaç que no hagués estat just, ja que hi hem posat tot l’esperit, caràcter i sacrifici que requeria l’ocasió i ens emportem un punt que no és dolent per mantenir intactes les nostres opcions de permanència. Això sí, necessitem tres punts immediatament i els anirem a buscar diumenge a Sabadell (12h). Hem de ser positius!! No perdem la fe, queda tot un món!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blázquez, Rojas (c), Djak (Musa, 57′), Gato, Héctor, Diego, Sana i Marcel (Abel, 76′).

CF Badalona: Morales, Carroza (Ibón Gutiérrez, 44′), Akrong, Amantini, Fran Grima (c), Maestre, Óscar Muñoz, Toni Lao, Morgado (Olmeda, 75′), Eugeni (Sekou, 78′) i Enric Pi.

Gols: 0-1, Eugeni (52′). 1-1, Diego (76′). 

Àrbitre: Ivan Caparrós Hernández. Ha amonestat Musa (Olot) i Amantini, Óscar Muñoz, Toni Lao i Enric Pi (Badalona).

Incidències: partit corresponent a la 25a jornada del campionat de lliga amb la presència de 964 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot.

Foto: Adan Príncep.

 

 

Leave a Reply