La jornada al futbol base (13 i 14 febrer)

LES CRÒNIQUES

Es reprenia l’activitat al futbol base de la Fundació Unió Esportiva Olot després del descans per Carnaval i els nostres equips van tornar oferint molt bones prestacions. En global, parlem d’uns resultats de 5 victòries, 1 empat i 5 derrotes. Tot seguit repassem fil per randa el que va succeir en tots i cadascun dels partits:

La Cellera 2-1 ALEVÍ D 

Un partit molt disputat del conjunt que preparen Corominas i Banús. Gràcies a unes grans segona i tercera part, els garrotxins es van refer d’un error en la sortida de pilota que els va costar el primer gol en contra. Els més menuts de la casa van saber reaccionar i a través d’un bon futbol van crear perill per firmar el gol de l’empat, que va posar un toc d’emoció al matx. Però després de desaprofitar opcions claríssimes per desfer la igualada, va arribar el segon gol de la Cellera en una altra errada defensiva dels nostres.

ALEVÍ C 2-6 Unió Girona

Gran treball tàctic, tècnic i d’esforç davant del líder, que per guanyar el partit va haver d’esforçar-se de valent.  Les tres primeres parts van ser molt igualades, entrant a l’última part amb un empat a dos gols i només la petita baixada física del nostre Aleví C, arran del desgast i de les accions a pilota parada, va propiciar que l’Unió Girona s’emportés el partit. 

Llagostera 8-1 ALEVÍ B

Primera part competida i remuntant un gol en contra, aconseguint tenir la pilota i amb bon joc. La segona va ser més difícil i a l’Aleví B li va costar trobar-se còmode sobre el terreny de joc. En la tercera i la quarta es va intentar competir al màxim però el rival va ser molt superior.

ALEVÍ 4-1 Bisbalenc

Els olotins venien de rebre una dura derrota davant del Girona i necessitaven recuperar la confiança fent un bon partit. I segurament, els d’Obrador i Somovilla van signar la millor actuació de la temporada, dominant en tot moment i només amb la taca d’un gol des del mig del camp dels empordanesos que va impedir deixar la porteria a zero.

INFANTIL C 7-1 Banyoles

Primera cita de la segona volta amb un començament de partit fluix del nostre equip, que després va saber portar al seu terreny davant un Banyoles molt inferior. Un Infantil C que continua amb la bona dinàmica de guanyar després de la derrota contra el líder.

INFANTIL B 2-1 Salt Comacros

Un enfrontament molt sofert i sense control, idèntic al de la primera volta però aquest cop amb diferent resultat afortunadament per als nostres interessos. Els primers 45 minuts van ser igualats i amb arribades a les dues àrees. A la segona, la forta pressió visitant va posar en dificultats a l’Infantil B per mantenir el 2-1 que portava a favor. Els tècnics es mostren contents per l’actitud i el rendiment dels jugadors, cal treballar fort per al proper desplaçament al camp del líder, on s’intentarà competir com cada setmana.

infantilB28

Foto: JM Buxasas

Gironès 1-0 INFANTIL A

Un resultat molt injust tenint en compte el que es va veure durant els 70 minuts. El primer temps va ser igualat i els dos equips van tenir les seves oportunitats per obrir la llauna. Va ser el Gironès qui les va saber aprofitar, tot i que abans del descans l’àrbitre va anul·lar un gol aparentment legal al conjunt visitant. La segona part va ser de domini absolut dels nois de Juvanteny i Duran, que els va mancar punteria per transformar les aproximacions. Seguim!

Boscdetosca 0-1 CADET B

Difícil partit contra un Boscdetosca molt ordenat en defensa. El nostre Cadet B va portar el pes del duel, intentant jugar en tot moment davant uns locals que es van mostrar molt tancats amb tots els jugadors al seu propi camp. La UEO va tenir un parell de bones ocasions que no van materialitzar en la primera meitat, arribant al descans amb empat a zero. A la represa, els joves de Barnadas i Casas van prémer l’accelerador fins a marcar l’únic gol del partit. En la recta final, el conjunt groc va tenir alguna ocasió per empatar, fins i tot un tir lliure indirecte en temps afegit que va posar emoció al matx.

CADET A 5-2 Vic Riuprimer

Primera part amb força bon joc però amb manca d’intensitat en algunes accions, fet que va produir un desavantatge de 1-2 al descans. L’equip de Luque i Barranco va sortir més endollat i amb més ritme en la segona meitat i això es va traduir en la remuntada que va deixar un resultat final ben ampli (5-2).

cadetBgol2

Foto: JM Buxasas

Figueres 5-2 JUVENIL B

El nostre Juvenil B es desplaçava a Figueres amb cinc jugadors lesionats i això unit al fet de tenir una plantilla molt curta va fer que encaressin el partit amb certes dificultats. Tot i això, el bloc entrenat per Farrés i Vilanova va donar la cara en tot moment i va competir fins al final tot i que els tres punts es van quedar a l’Empordà.

JUVENIL A 1-1 Premià

Un xoc molt intens, que va tenir un gol matiner dels visitants des de molt lluny. Els de Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa van disputar un bon partit, amb domini de la pilota i ritme en la circulació, i abans del descans van aconseguir la diana de l’empat. Abans del descans es va haver d’aturar el duel per una lesió a l’espatlla d’un jugador del Premià. A la represa van arribar més ocasions dels olotins però la falta d’encert va evitar que es veiessin més gols en un matx estrany i travat.

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 20 i 21 febrer (clicar aquí)

agenda20-21F

Leave a Reply