Un càstig massa sever (Sabadell 3-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot ofereix bones prestacions a Sabadell però veu com el rival troba una efectivitat inaudita davant de porteria per quedar-se amb el triomf. L’entrada de la represa ha estat esperançadora amb oportunitats clares, però els arlequinats han tingut més olfacte per sentenciar el matx. És moment d’estar més units que mai i de trobar la manera de guanyar el següent partit, a casa contra l’Atlètic Balears.

Matinal de futbol a la Nova Creu Alta de Sabadell, un escenari imponent que no ens ha intimidat i on hem pogut desplegar en certa mesura les nostres intencions futbolístiques. Els primers 45 minuts han estat vistosos i amb alternatives, en molts passatges hem controlat la possessió i hem generat joc ofensiu. Cal destacar una canonada de Sana, que ha fet lluir de valent a Craviotto. Els de Miguel Álvarez han arriscat en algunes accions i a punt ha estat d’aprofitar-ho Gato, en una passada d’Héctor que li ha mancat precisió. Un dels jugadors més participatius ha estat Musa Bandeh, que ho ha provat primer amb una maniobra ben tapada pel porter i després amb una rematada de cap massa tova. I pràcticament en la primera aproximació amb cara i ulls dels vallesans arribaria el primer gol del partit. L’ha marcat Marc Fernández amb un xut des de la frontal que ha tocat el pal abans d’entrar a la xarxa (26′). El temps de descans ha arribat amb la sensació d’injustícia sobre el terreny de joc, ja que hem tingut més presència atacant que el Sabadell, que ha amortitzat al màxim les seves opcions.

La sortida dels vestidors ha permès veure els millors minuts de la UEO, coincidint amb l’entrada d’Uri Santos, ja recuperat de la lesió. Anàvem decidits a buscar quelcom positiu que ens feia falta atenent la posició a la classificació. Aquí hem tingut les dues ocasions més clares, a les botes de Marcel Serramitja. El punta de la Cellera ha resolt una sèrie de rebots dins l’àrea amb un tir que ha salvat un defensa local des de sota els pals. Posteriorment, el jove gironí ha creuat massa la pilota després de pispar-li la cartera al central Viale. Blázquez i Gato també han disposat d’accions destacades a la porteria sabadellenca abans que es cuinés el segon gol. Ha estat a pilota parada, una falta lateral que Valentín ha finalitzat amb potència al fons de la xarxa (65′). No ens hem rendit i hem continuat buscant el gol, i més amb els canvis de Bigas i Diego Sánchez, però els arlequinats han sabut aprofitar una contra a l’esquena de la defensa per anotar la tercera diana, obra de Manel Martínez (71′). Un cop molt dur per la proposta i la posada en escena exposada a la Nova Creu Alta, altament vàlida i que ha pecat de fortuna en els últims metres. Convé passar pàgina, canviar el xip i demostrar unitat, ànim i fermesa per capgirar la situació. Queda molta lliga, tenim esperança i un equip ferit que ho donarà tot per mantenir-se a la categoria. La propera parada, diumenge a les 12 del migdia amb la visita de l’Atlètic Balears, un duel on els tres punts tornaran a ser fonamentals. Més junts que mai!! Som i serem UEO!

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Lucas Viale, Agustín (c), Yeray, Marc Fernández (Alcañiz, 79′), Batanero (Agus, 66′), Manel, Sandro i Pirulo (Adama, 66′).

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blázquez, Rojas (c), Djak (Uri, 45′), Gato, Héctor, Marcel (Diego, 69′), Sana i Musa (Bigas, 66′).

Gols: 1-0, Marc Fernández (26′), 2-0, Valentín (65′), 3-0, Manel Martínez (71′).

Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán. Ha amonestat Viale, Yeray, Marc Fernández i Alcañiz (Sabadell) i Jose i Djak (Olot).

Incidències: partit corresponent a la jornada 26 del campionat de lliga de Segona B amb la presència de 1.847 espectadors a la Nova Creu Alta de Sabadell. 

Foto: CE Sabadell

Leave a Reply