Consulta el fullet de l’Olot-Atlètic Balears

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla de l’Atlètic Balears, la unió i el compromís  del vestidor olotí després de la derrota a Sabadell i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, valorem l’excel·lent moment que viu el Cadet A, i es dedica la contraportada al nou tècnic del primer equip, Santi Castillejo, que va ser presentat el passat dimarts. El desplegable és un pòster de l’extrem Antonio Jesús Ramos Rincón “Gato”.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply