Els volcans es tornen a activar

La Unió Esportiva Olot, jugadors i afició es conjuren per tirar endavant la primera de les onze finals que ens esperen per sobreviure a la categoria (diumenge, 12h). L’arribada de Santi Castillejo a la banqueta ha de ser el revulsiu per trencar la mala ratxa de resultats davant un Atlètic Balears que no vol permetre’s el luxe de perdre el tren del play-off. Ortiz i Reverter, úniques baixes per una matinal que es preveu molt calenta a nivell ambiental.

En moments excepcionals, reaccions excepcionals. La massa social de la Unió Esportiva Olot ha respost al moment difícil que viu l’equip i s’ha mobilitzat a les xarxes socials per donar suport als jugadors i transmetre’ls que encara tot està per fer i tot és possible, com deia el poeta. La Grada UE Olot ha organitzat un esmorzar, diumenge a les 10 del matí a Plaça Catalunya, per escalfar l’ambient abans d’un partit transcendental. La situació és complicada, sent conscients que tenim possibilitats intactes de permanència i que el factor Estadi serà decisiu en aquest tram final de competició. No es poden escapar més punts del fortí, començant per aquesta jornada, en la qual ens visita un sempre perillós Atlètic Balears. El conjunt de Christian Ziege, exfutbolista d’elit al Bayern de Munich o Milan, és un dels candidats a disputar la promoció i tot ser 8è amb 39 punts, només la té a tres punts de distància. Chando, Fullana, Casares i companyia conformen un bloc físic, experimentat, amb rapidesa al davant i un toc alemany a la plantilla. A la UEO, hem tingut relleu a la banqueta amb la incorporació de Santi Castillejo, que substitueix Rodri i espera sacsejar anímicament el vestidor amb la voluntat d’obtenir resultats immediats, que bona falta ens fan, i fer bo el tòpic d’entrenador nou, victòria segura. El tècnic navarrès, que ja ha tingut una setmana sencera per implantar els primers matisos futbolístics, compta amb les baixes de Sergio Ortiz i Èric Reverter, els dos lesionats. Recordem que l’enfrontament es disputarà a l’hora del vermut (12h) i que necessitem l’Estadi de les grans ocasions per començar a veure la llum al final del túnel. Ets de l’Olot? Hi eres contra l’Arandina? Vols veure Segona B la temporada que ve? Doncs toca demostrar-ho més que mai. Tots de vermell i tots al mateix vaixell!! ORGULL OLOTÍ! #josocdelolot #vineaesmorzarambmi

La prèvia de Castillejo

“Els jugadors estan amb una actitud important, tenen ganes i il·lusió per revertir la situació. Vull donar-los confiança i que creguin en ells mateixos, són bons futbolistes. Sempre s’ha de guanyar, independentment del que facis abans o després. Conec bastant bé l’Atlètic Balears, amb gent molt bona ofensivament, un equip dissenyat per fer play-off i que està millorant últimament. Serà complicat i els tenim respecte, però ens és igual el rival, ens hem de mirar a nosaltres i millorar. Debutar a casa és un al·licient, és millor perquè els jugadors es sentin més a gust, trencar amb el bloqueig i treure’s el pes de sobre. Els falta una mica de sort”

Precedents

Els precedents, prou positius Les dues visites de l’Atlètic Balears a la Garrotxa s’han saldat amb una victòria olotina i un empat. El triomf es va produir fa dues temporades, amb una diana de Carlos Martínez en temps de descompte (1-0). D’altra banda, l’en-frontament del curs passat va acabar amb repartiment de punts (2-2). Els gols de l’Olot els van marcar Coro i Ro-bert Simón, en un empat que deixava la permanència a tocar.

Convocatòria: per confirmar.

Baixes: Ortiz i Reverter (lesionats)

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply