Sumem esforços (UE OLOT 1-1 At.Balears)

La Unió Esportiva Olot manté l’esperit competitiu a l’Estadi en l’estrena de Santi Castillejo a la banqueta i recull un punt positiu en la visita de l’Atlètic Balears. Les fortes pluges han deixat el camp malmès i hem hagut d’emprar un joc més directe, que a la represa hem aprofitat amb el gol de Vallho per igualar el matx. Un punt de cor i ànima per creure fermament en la permanència i dedicat a una afició fidel i entregada. 

La matinal no convidava a gaires floritures, ja que la pluja que ha caigut a la Garrotxa en les últimes hores ha deixat el camp impracticable. No obstant, de seguida ens hem adaptat a les circumstàncies apostant per un joc més vertical, acaparant les segones jugades i traient petroli de les accions d’estratègia. Ben d’hora, l’andalús Sana N’Diaye ha etzibat un xut que ha fet tremolar el travesser i Musa s’ha internat amb perillositat per a la seva banda. L’empenta inicial de la UEO s’ha vist contrarestada pel golàs de Xisco Hernández, que s’ha tret de la màniga un míssil imparable des de molt lluny que ha sorprès a Wilfred (14′). Teníem temps suficient per capgirar la truita i hem buscat l’empat a través d’Héctor Simón, que s’ha deixat veure amb un parell de tirs remarcables abans de ser substituït per Uri Santos al descans per culpa d’unes molèsties a l’isquio dret. Vicens, el porter de l’Atlètic Balears, ha salvat el seu equip en aquest primer temps.

Hem arrencat la segona meitat amb força i intensitat en un camp que no presentava les millors condicions per a la pràctica del nostre futbol. Luismi Quezada, amb el seu característic xut enverinat, ha fet estirar Vicens pocs instants abans de la diana de la igualada. L’ha marcat un home poc habitual en aquest àmbit, Marc Vallhonesta, que ha caçat un rebuig del porter visitant després d’un xut de Diego (60′). El gol ens ha donat vida i més confiança per anar decidits a per la victòria, però hem topat amb un rival molt físic i amb poques fissures al darrere. Els de Ziege han tingut una ocasió clara a les botes de Chando, que l’ha enviat als núvols. Castillejo, que debutava com a tècnic olotí, ha fet entrar Marcel i Blázquez i hem produït bones arribades per a la banda dreta. Musa, amb el cap, i Uri Santos, que ha fet lluir Vicens de nou, han estat a tocar del triomf, però avui tampoc volia entrar. Penalitzats un altre cop, ens quedem amb el puntàs de coratge i caràcter en unes condicions difícils i contra un adversari dels potents de la categoria. Hem demostrat que a casa seguim sent durs de pelar, i més encara escortats per una afició que val un imperi i que avui ens ha empès quan ens faltaven les forces. Continuarem remant tots junts, i més fort si cal. Dissabte que ve, toca visitar el camp del Mestalla (17h). No ens cansarem de buscar la victòria!! Som tossuts de mena!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Jose, Vallho, Luismi, Rojas (c), Djak, Gato (Marcel, 73′), Héctor (Uri Santos 45′), Diego (Blázquez, 82), Sana i Musa.

Atlètic Balears: Vicens, Wiliam, Juanjo (Manu, 45′), David, Biel, Esteban (c), Xisco (Kike, 80′), Malik, Chando, Fullana (Thilo, 57′) i Rubén. 

Gols: 0-1, Xisco (14′), 1-1, Vallho, (60′).

Àrbitre: Ivan Muñoz Pérez. Ha amonestat Gato (Olot) i Juanjo, Chando i Thilo (ATB)

Incidències: partit corresponent a la 27a jornada del campionat de lliga amb la presència de 1.102 espectadors a les grades de l’Estadi Municipal d’Olot. 

Leave a Reply