La jornada al futbol base (27 i 28 febrer)

LES CRÒNIQUES

L’últim cap de setmana del mes de febrer ens va deixar una jornada ben productiva en el futbol formatiu de la Fundació Unió Esportiva Olot. A nivell de resultats, la podem quantificar amb 6 victòries, 2 empats i 2 derrotes, deixant de banda el Juvenil A-Europa que es va suspendre i es buscarà una nova data. Tot seguit, fem quatre pinzellades de com es van desenvolupar els partits:

Figueres 3-0 ALEVÍ D 

Un dels partits més discrets de la temporada, amb moltes baixes al mig del camp que van condicionar el joc interior. Els figuerencs es van beneficiar de diverses errades defensives i d’un mal plantejament dels visitants per marcar tres gols en pocs minuts en la primera part. A partir de la segona, el joc va millorar i les idees més clares van comportar algunes oportunitats per posar-se dins el partit, però els de Corominas i Banús van acabar cedint.

ALEVÍ C 6-4 GEiEG 

Bon partit el que va disputar l’Aleví C, començant molt fort en la pressió, provocant moltes pèrdues de pilota del contrari i creant moltes jugades clares de gol. De mica en mica, el GEiEG va anar igualant el matx però la gran efectivitat del conjunt Carré i Mora va deixar un 6-2 a favor al final de la  tercera part. A partir d’aquí, l’Olot es va relaxar i els gironins ho van aprofitar per marcar dos gols i acostar-se al marcador.

Gironès Sàbat 9-5 ALEVÍ B 

Un partit en el qual l’Olot va ser el clar dominador de la pilota, del joc i de les ocasions. Un resultat molt enganyós i immerescut tenint en compte que els de Ferrés i Morchón van enviar fins a set pilotes al pal i els gironins van marcar tres gols de rebut. Els tècnics agraeixen l’esforç de l’equip, que va haver de superar algunes baixes per malaltia, i es mostren orgullosos d’actuacions com les de diumenge passat, que fan gaudir a qualsevol que li agradi aquest esport.

ALEVÍ A 4-2 Gironès Sàbat

Bon partit de l’Aleví A, que una setmana més va tornar a ser l’amo i senyor de la possessió. Tot i això, aquesta vegada els d’Obrador i Somovilla van haver de remuntar un 0-1 en contra. El resultat final va ser de 4-2 i els olotins sumen una nova victòria.

INFANTIL C 7-0 Amer

Un xoc dominat de principi a fi per a l’Infantil C, que va mantenir una molt bona dinàmica a l’hora de bascular i transportar la pilota on volien crear perill. En definitiva, un altre enfrontament ben complert del conjunt dirigit per Emilio Luna i Arnau Romero, que a més van exhibir molta punteria de cara a gol.

INFANTIL B 1-1 Fornells

Un aparellament molt igualat entre dos equips de la part alta de la classificació. La primera part va ser de control visitant, això sí, sense inquietar la porteria olotina. El nostre Infantil B va saber contenir molt bé els seus davanteres i a la represa van desequilibrar la balança. Sense temps per celebrar-ho, els de Vila i Barris van rebre l’empat i la igualtat es va mantenir fins a final. El cos tècnic reconeix que cal seguir treballant i millorant.

Mercantil 0-5 INFANTIL A

La tònica de sempre, amb domini aclaparador del bloc garrotxí de principi fins al final. La diferència va ser l’encert en els últims metres, que aquest cop va ser determinant per acabar golejant el rival a domicili. Còmode triomf dels nois de Juvanteny i Duran, que agafen moral i confiança per als següents compromisos.

Base Roses 2-3 CADET B

Un compromís amb moltes baixes per malaltia en el Cadet B i en el qual els rosincs es van avançar amb dos gols en el marcador (2-0). No obstant, els joves de Barnadas van saber revifar a través d’un bon joc ofensiu, tot i que es va patir defensivament pel fet d’atacar amb tants efectius. Un duel que quan estava ben trencat i obert va caure del costat olotí.

CADET A 2-2 Sant Gabriel

Bona primera part de la UEO, que va desplegar un bon domini del joc i bones pressions quan no es tenia la pilota. A la segona meitat hi va haver més anades i vingudes i l’equip de Luque i Barranco no va saber aprofitar les diverses arribades que va generar per aconseguir la victòria, havent-se de conformar amb un empat contra el Sant Gabriel.

Quart 0-1 JUVENIL B

El partit ser una mica com el temps, molt espès i amb un triomf in-extremis. Moltes ocasions per part dels dos equips però sense efectivitat. En els últims minuts, els de Farrés i Vilanova van sumar gent a l’atac i en el temps de descompte va arribar el gol de la victòria.

I LA PROPERA JORNADA:

 –> Partits setmana 5 i 6 març

agenda5-6M

 Foto portada: JM Buxasas

 

Leave a Reply