La jornada al futbol base (5 i 6 març)

LES CRÒNIQUES

Arrenquem el mes de març amb la mateixa competitivitat, implicació i entrega dels nostres jugadors, més enllà dels resultats purs i durs i de l’exigència del campionat. En global, els números dels onze conjunts de la Fundació UE Olot van ser de 4 victòries i 6 derrotes, deixant de banda l’Aleví B-Bons Aires, que es va haver d’ajornar i es disputarà el dilluns 21 de març a les 18h al Morrot. Tot seguit entrem en detalls amb el resum de tots dels partits:

ALEVÍ D 3-7 Cassà

Partit molt difícil davant d’un rival directe com era el Cassà, un equip molt ben posat a darrere i que sortia molt bé a la contra. Una mala primera part del nostre Aleví D, amb algunes errades defensives, que van propiciar l’avantatge en el marcador dels cassanencs. En la tercera semblava que els de Banús i Coromina podrien treure alguna cosa de profit, però una altra indecisió va evitar que hi hagués possibilitats de capgirar el resultat final.

Gironès Sàbat 7-3 ALEVÍ C

Començament de partit per oblidar. La forta pressió d’un contra un a tot el camp, la velocitat en les accions combinatives i l’encert de cara a gol del Sàbat, van situar un clar 3-0 al final de la primera part. En les següents parts, el nostre Aleví C va començar a associar-se amb més freqüència i va disposar d’ocasions clares de gol, però la manca d’encert els va privar d’acostar-se en el marcador.  Al final, la millor punteria i saber estar sobre el terreny dels gironins els va donar els tres punts. 

Quart 3-1 ALEVÍ A

Els dos equips arribaven empatats a punts a la classificació i això va fer que es va pogués gaudir d’un partit atractiu de futbol. Els olotins van dominar en tot moment malgrat que no va ser capaços de materialitzar les moltes arribades que van crear. El porter gironí va salvar el seu equip i finalment l’efectivitat dels locals va comportar que els tres punts es quedessin a Quart.

Santjoanenc 6-3 INFANTIL C

El conjunt dirigit per Emilio Luna i Arnau Romero es va topar amb un adversari molt físic que li va plantar cara des del primer minut. No obstant, els nostres futbolistes van ser capaços de remuntar un 2-0 però la falta de concentració i el desgast van passar factura en la segona part, en la qual van deixar escapar el triomf i els de Sant Joan Les Fonts van poder rematar la feina.

Llançà 0-2 INFANTIL B

Un duel molt disputat i sense guanyador clar fins a l’última jugada. Xoc marcat pel migcampisme, anades i vingudes, poc control i ocasions a les dues àrees. La superioritat física dels empordanesos va ser contrarestada amb esforç i actitud per part dels garrotxins. Tres punts molt treballats tot i el patiment fins al final.

INFANTIL A 1-2 Granollers

Un resultat injust tenint en compte el que es va veure durant els 70 minuts. En la primera part, l’Olot va ser molt superior i es va avançar en el marcador, després les oportunitats van continuar però no van poder sentenciar i el Granollers va empatar beneficiant-se d’una errada defensiva. A la represa, l’equip visitant va apretar de valent i va dificultar el joc dels nois de Juvanteny i Duran, que van acabar cedint.

CADET B 4-1 Peralada

Una actuació molt seriosa del Cadet B, que va treballar a base d’una bona defensa i es va posar per davant en l’electrònic. Tot i això, el Peralada va empatar abans de finalitzar el primer temps. En la segona part, l’equip de Barnadas i Casas va resoldre el compromís amb solvència.

Sant Andreu 1-2 CADET A

Victòria molt treballada dels jugadors de Luque i Barranco, que van sortir amb molta intensitat en un escenari imponent com el Narís Sala. Els andreuencs van trencar el gel amb un 1-0 molt matiner i els olotins van haver d’anar remolc, tot i que al final es va acabar imposant la superioritat manifesta en el joc.

JUVENIL B 0-1 Anglès

Un partit travat i amb moltes baixes en el qual va costar trobar joc en la primera part. Es va defensar més que atacar davant un equip molt físic com és l’Anglès. A la segona, els visitants van baixar la pressió i el bloc de Farrés i Vilanova va gaudir de més oportunitats que no van saber transformar en gol.

Caldes Montbui 3-5 JUVENIL A

El Juvenil A no va sortir gaire endollat sobre el terreny de joc i es va trobar amb dos en contra, malgrat tenir les ocasions i el control del matx. Els de Sánchez i Grabolosa, però, es van refer abans del descans i van igualar el resultat. A la represa, la UEO va monopolitzar la pilota i va ampliar l’avantatge, mentre que el Caldes va retallar distàncies amb un gol afortunat.

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 12 i 13 març

agenda12-13M

 Foto portada: JM Buxasas

 

 

 

 

 

Leave a Reply