FOOT-BALL arriba el divendres 18 a Olot

El proper divendres 18 de març a les 21h es representarà l’obra Foot-ball al Teatre Principal d’Olot. Es tracta d’una transformació del món del futbol en un espectacle de dansa ideat per la companyia de Cesc Gelabert. L’obra es podrà gaudir en set ciutats catalanes en el marc del consorci Transversal. Des del club recomanem fermament aquesta proposta teatral que referma la nostra vinculació amb al teixit cultural i social de la ciutat. 

Foot-ball és un diàleg entre la dansa i el futbol, dues formes de llenguatge no verbal. Els ballarins saltant a la gespa, els futbolistes pujant a l’escenari, una proposta escènica que s’alimenta dels punts de contacte entre ambdues disciplines. Les accions tècniques de Messi, Iniesta i companyia s’integren en una coreografia que explora les possibilitats expressives de les millors jugades del Futbol Club Barcelona. Es tracta, per tant, d’una fusió de dos dels principals llenguatges no verbals de la nostra cultura (futbol i dansa) i així establir un diàleg entre la capacitat expressiva i la naturalesa poètica d’aquestes manifestacions escèniques. Foot-ball té una durada de 60 minuts i està dirigida per Cesc Gelabert.

L’espectacle s’integra en una de les rèpliques del festival Sismògraf (espectacles de dansa que tindran lloc a la ciutat d’Olot fora dels quatre dies centrals del festival). L’obra també s’emmarca en la gira de la Xarxa Transversal, una iniciativa per atreure nous públics a la dansa i popularitzar-la, i en la qual també visitaran Mataró, Figueres, Manresa, Sant Cugat, Reus i Granollers.

De fet, a la capital de la Garrotxa s’ha dedicat un cap de setmana de dansa i futbol i, per això, el dissabte 19, a les pistes del Cor de Maria, Vero Cendoya presentarà l’espectacle La partida. A més, s’han organitzat uns tallers d’acrofutbol el mateix dissabte. D’aquesta manera, la Unió Esportiva Olot reforça el seu vincle amb el teixit cultural de la ciutat i de passada recomana una obra teatral que barreja l’esport que tan ens emociona amb altres arts escèniques.

*Venda d’entrades per Foot-ball a https://olotcultura.koobin.com/football1803201621

Preu normal (platea): 15 €

Preu socis UE Olot (entitats esportives): 10 €

Leave a Reply