Un senyor empat (Mestalla 0-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot contrarresta les virtuts d’un València Mestalla en plena ratxa i obté un punt de mèrit a Paterna. Sòlids en defensa i incisius en atac, especialment a a represa, amb Gato i Sana com a actors principals. Segon empat seguit amb Castillejo a la banqueta en el partit 400 d’Abel Sóle amb l’Olot. Ara tindrem 15 dies de descans per recuperar efectius i preparar el duel contra l’Eldense.

Tot i que els precedents ens obrien la porta a l’esperança, l’enfrontament d’aquesta tarda a l’Antonio Puchades es presentava com una prova de foc majúscula tenint en compte la ratxa que atresorava el filal valencianista, amb cinc triomfs consecutius i una fiabilitat envejable com a local. De fet, els de Curro Torres han arrencat monopolitzant la possessió de la pilota, tot i que la major part del temps ha estat en zones poc transcendents. La primera part de la UEO ha estat seriosa i pràctica, mostrant una gran solidaritat entre totes les línies i aprofitant els moments per contraatacar. Les arribades més destacades les ha protagonitzat Gato, amb el seu atreviment habitual, i una rosca de Djak, que ha sortit a prop del travesser local. A l’altra banda, tot i el control che, Wilfred pràcticament ni s’ha hagut de netejar els guants en els primers 45 minuts.

El Mestalla ha sortit més animat a la represa, intentant allargar el seu moment dolç que l’ha catapultat cap a la zona noble. Al davant, però, s’hi ha trobat un Olot molt ferm i amb les idees ben clares. Arango i Aridai, una fletxa, el canari, han dut un cert perill a l’àrea olotina. Amb el pas dels minuts, l’aficio s’ha anat posant nerviosa i els jugadors de casa s’han colapsat completament. Aquí ho hem aprofitat per sortir amb les nostres armes, primer amb una rematada de Sana després d’una gran lluita de Marcel, i després amb un xut suau de Gato que ha passat ben a prop del pal d’Àlex Sanchez. El de Loja s’havia associat molt bé novament amb Marcel Serramitja, que ha substituit un Uri guerrer com sempre. En la recta final s’ha trencat un pèl més el matx i els dos conjunts l’han tinguda per guanyar; nosaltres amb un míssil de Gato des de 30 metres, i el Mestalla amb una acció a boca de canó de Fernando Cano que ha mort a les mans de Wilfred. Porteria a zero i segon punt consecutiu, ara en tenim 26, des de l’arribada del nou tècnic. Notícies positives per carregar-nos de confiança i arguments per sortir d’aquesta situació delicada.

Una tarda especial per Abel Solé, el gran capità, que ha arribat a la xifra mágica dels 400 partits amb la samarreta vermella. Enhorabona capi, ets tota una llegenda del club i des d’aquí tota la nostra admiració i reconeixement. La propera jornada descansarem i rebrem els tres punts pertinents al partit de l’Huracán. Tindrem 15 dies per recuperar els lesionats i conscienciar-nos per anar a guanyar al Nuevo Pepico Amat d’Elda. Orgullosos de l’entrega i l’esperit del nostre equip! Puntàs a Paterna, seguim lluitant!

FITXA TÈCNICA

València Mestalla: Álex Sánchez, Akapo, Caballo, Diallo, Ayala (c), Carlos Soler, Aridai (Charilie, 92′) Tropi (Fernando Cano, 74′), Iban (Arango, 47′), Quim i Sito.

UE Olot: Wilfred, Jose, Vallho, Blázquez, Luismi, Djak, Gato, Sana, Diego (Abel, 88′), Musa (Bigas, 84′) i Uri (c) (Marcel, 67′).

Àrbitre: Francisco Navarro Fuentes. Ha amonestat Carlos Soler, Aridai i ha expulsat Ayala (Mestalla). A l’Olot han vist tarjeta groga Uri, Musa i Sana.

Incidències: partit corresponent a la 28a jornada del campionat de lliga a l’Antonio Puchades amb un miler d’espectadors. Abel Solé ha complert el partit 400 amb l’Olot.

Foto: Ivan Arlandis-Valencia CF

Leave a Reply