Consulta el fullet de l’Olot-Olímpic

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla de l’Olímpic de Xàtiva, la conjura del vestidor després de la desfeta al camp del CD Eldense i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, valorem la situació esperançadora de l’Infantil A de Preferent, i es dedica la contraportada als 400 partits del capità Abel Solé, una llegenda viva del nostre club. El desplegable és un pòster del davanter olotí Uri Santos.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply