La jornada al futbol base (19 i 20 març)

 LES CRÒNIQUES

Cap de setmana abans de l’aturada per Setmana Santa en els conjunts de la Fundació UE Olot. El bagatge global és de 5 victòries i 6 derrotes i en aquests dies de descans s’ha recuperat l’Aleví B-Bons Aires (7-0) i dijous es jugarà el Juvenil A-Europa (17h). Tot seguit entrem en detalls en cadascuna de les categories:

 ALEVÍ D 7-1 Fornells

Una actuació molt complerta en tots els aspectes dels de Banús i Corominas. Van oferir dues primeres parts molt intenses, fet que va provocar que el Fornells fes un pas endarrere i arribessin les ocasions i els gols. En les dues últimes parts, l’Aleví D va ser el clar dominador del partit i va generar més aproximacions en forma de més dianes.

Vilablareix 3-2 ALEVÍ C 

Bon partit el que es va disputar al camp del Vilablareix, amb molt de ritme i ocasions de gol per les dues bandes. El nostre Aleví C va estar molt ben col·locat sobre el terreny de joc i només li va faltar l’encert davant la porteria contrària per poder treure la victòria. A seguir lluitant!

ALEVÍ B 3-4 Palamós

Doble ració de l’Aleví B, que diumenge va perdre contra el Palamós en un partit molt disputat en el qual el rival va tenir més ambició i va aprofitar xuts des de la frontal i errades defensives dels locals per emportar-se els tres punts. El dilluns, en la visita del Bons Aires en partit endarrerit, els de Ferrés i Morchón es va refer amb un contundent 7-0. Tot i el resultat folgat, va costar trobar el joc i combinar amb criteri. El nerviosisme de la primera part va deixar pas a la calma i tranquil·litat en les dues últimes parts, en les quals van obrir la llauna i rematar el partit.

Banyoles 2-3 ALEVÍ A

Una victòria més dels olotins, davant un rival que va posar les coses molt difícils durant tot el partit. El Banyoles es va mostrar com un equip amb una gran solidesa defensiva, però els d’Obrador i Somovilla van poder posar-se per davant en el marcador i van saber patir en els minuts finals.

Boscdetosca 1-4 INFANTIL C

Un xoc difícil a priori i en el qual els va costar entrar en en el partit tot i tenir el control. Els d’Emilio Luna i Arnau Romero van imposar la seva superioritat i van generar moltes arribades, mentre que els groguets també tenien ganes de jugar la pilota però sense estar encertats al davant. Tres punts més i ara a descansar.

INFANTIL B 0-1 Baix Ter

Un partit molt competit de l’Infantil B, que va perdre per la mínima per culpa d’un xut llunyà. Els jugadors poden estar molt contents amb el treball i el futbol realitzat. Va ser un partit vistós, disputat en cada jugada i amb oportunitats per als dos equips. Ara cal desconnectar uns dies i tornar amb més ganes per revertir la situació.

INFANTIL A 3-2 Girona 

Un duel similar al dels tres últims mesos, amb un Olot amb la intenció de tenir la pilota i generant ocasions. La pressió al conjunt gironí, però, no va ser del tot de bona en la primera part i això els va penalitzar amb un 0-2 en contra. A la segona, Juvanteny i Duran van corregir errades i l’Infantil A va ser el capaç de remuntar deixant un 3-2, un marcador just segons els tècnics. A seguir!

CADET B 2-1 Sant Gregori 

Tot i no començar gaire bé, i concedint alguna ocasió als visitants, els de Barnadas i Casas van anar imposant un bon joc fins a trobar el 1-0 elaborant un un futbol notable. A la represa es va mantenir la tònica, disposant de tres arribades clares davant del porter que no es van finalitzar. A la quarta sí que va anar a la vençuda per anotar el 2-0 i a partir d’aquí, es va acbar la gasolina del nostre Cadet B. El Sant Gregori va començar a atacar bé per fabricar el 2-1 i posar contra les cordes al conjunt de casa, que va resistir a base d’orgull.

CADET A 1-3 Mataró 

Un enfrontament amb molta intensitat en el qual el Cadet A on va saber finalitzar les nombroses ocasions de les que va gaudir. El joc va ser més precipitat que en altres partits i no es va trobar la calma necessària per dur el control del matx. Els tècnics feliciten els jugadors l’actitud competitiva mostrada fins al final del partit.

Base Roses 1-0 JUVENIL B

El Juvenil B viatjava a Roses mancat d’efectius, només amb el porter suplent a la banqueta, però van competir bé durant tot el partit. Degut a una lesió d’un jugador de camp, el porter va haver de posar-se de davanter i l’equip va respondre i va tenir bones oportunitats. A les acaballes del partit, els rosincs els van agafar l’esquena en una jugada i van quedar-se amb la victòria per la mínima.

Figueres 3-0 JUVENIL A

El control de la pilota va estar ben repartit, tot i que els empordanesos es van avançar amb un gol fantasma. La prudència va marcar els primers compassos del matx, amb un Juvenil A amb ganes de voler jugar la bola malgrat rebre el 2-0 abans del descans. La segona meitat va ser més intensa i disputada, i els de Vilatenim van aconseguir la tercera diana en un contraatac.

PARTITS SETMANA SANTA: 

–> Partits Setmana Santa

agendaSetSanta

Foto: JM Buxasas 

Leave a Reply