Rebel·lar-se contra la revelació

Després del triomf balsàmic contra l’Olímpic de Xàtiva, la Unió Esportiva Olot intentarà pescar en el difícil camp de la UE Cornellà (diumenge, 18h). Els verds estan realitzant un curs descomunal i arriben a la cita fins i tot amb opcions de situar-se líders. Castillejo té els dubtes d’Ortiz i Blázquez per enllaçar la segona victòria seguida en una de les set finals que ens queden per assolir l’objectiu de la salvació.

Sempre es diu que el futbol és un estat d’ànim i que el poder de les victòries va més enllà d’una simple estadística. La confiança es contagia dins el vestidor i durant la setmana s’entrena amb més motivació, optimisme i intensitat per  tornar a tastar el gust deliciós dels tres punts. La primera etapa ja està cremada, guanyar a l’Olímpic era el requisit inicial per creure en les nostres opcions de permanència. Sabem que ens guardem una bala en la butxaca en els duels a l’Estadi, però que també és vital treure quelcom positiu de les sortides que falten. No seria la millor plaça el Municipal de Cornellà, però potser per això cal sortir més atent i concentrat que mai si volem puntuar al Baix Llobregat. Aquest equip ens té acostumats a donar la talla en compromisos exigents i estem segurs que tindrem els nostres moments per fer mal al rival.

Els de Jordi Roger, que no podrà comptar amb els sancionat Pere i Gómez ni els lesionats Aitor i Lulu, estan trencant totes les travesses de principi de temporada i s’han erigit en un convidat inesperat en la part alta. Tan sorprenent com que, a aquestes alçades, estan en disposició d’assaltar la primera posició, depenent dels resultats del Villarreal B i Reus Deportiu, els dos primers classificats. Tot el que vingui a partir d’ara ja forma part del somni dels verds, extramadament competitius, especialistes a pilota aturada i els reis de les segones jugades. Un bloc d’on sobresurten noms com Abraham, l’ex-Olot Enric Gallego, el porteràs Marcos Pérez o el capità David Garcia, l’home dels gols salvadors. Tornant a la UEO, convenciment absolut per competir i donar la campanada a domicili, una assignatura pendent des de l’inici de temporada. Castillejo encara no sap si podrà comptar amb Albert Blázquez i Sergio Ortiz, els dos amb molèsties físiques, per a la cita de diumenge a les 18h, en directe per Ràdio Olot i també a la web oficial de la UE Cornellà. Entre el verd i l’esperança, entre el vermell i la passió, els dos ens juguem molt, diferents objectius però amb la mateixa fam de victòria. Endavant UEO!! Busquem tres punts més!

La prèvia de Castillejo

 “Sempre es treballa millor quan guanyes, ens dóna una mica d’aire però no tenim temps ni d’aixecar el cap, cal seguir per guanyar el pròxim partit. Hem de donar un pas endavant fora de casa per agafar confiança, ens haurem d’adaptar a les dimensions del camp del Cornellà. Sorprèn relativament la seva posició a la taula, té bons jugadors i aprofiten les seves virtuts. Tenen les idees clares, competeixen bé i són molt perillosos en l’estratègia, segones jugades i centrades laterals. Intentarem contrarestar les seves característiques i anirem a atacar-los, no ens podem quedar a defensar i esperar-los perquè ens mataran a pilota parada en un camp tan petit”.

Precedents

Dos vells coneguts de 3a Divisió que es tornen a veure les cares. Al Municipal de Cornellà, les últimes dues visites s’han saldat amb dos empats; 1-1 a 3a Divisió i 0-0 en la temporada passada. En el partit de la primera volta a la Garrotxa, victòria olotina per 2-0 amb gols d’Alberto Perea i Djak Traoré. 

Baixes: cap.

Convocatòria: per confirmar.

Foto: Martí Albesa-UE Olot

 

Leave a Reply