Consulta el fullet de l’Olot-Pobla

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla del CF Pobla de Mafumet, la voluntat dels jugadors de repetir la victòria a casa i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, repassem la participació de l’Aleví i el Cadet al Torneig MIC, i es dedica la contraportada a la campanya en suport a l’autisme #ConnectatAlBlau. El desplegable és un pòster del davanter cellerenc Marcel Serramitja.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply