La jornada al futbol base 23 i 24 abril

LES CRÒNIQUES

Cap de setmana amb la diada de Sant Jordi pel mig i un balanç força positiu per als conjunts de la Fundació UE Olot. En total, els equips ens van regalar 4 victòries i 6 derrotes, deixant de banda Les Preses-Infantil C que es va haver d’ajornar a causa del mal temps i que es disputarà el proper dimarts 10 de maig a les 19h. La resta de partits els podem resumir de la següent manera:

Sant Gregori 2-4 ALEVÍ D 

Un compromís gens vistós de l’Olot, que va estar poc intens en moltes fases del partit. Fins a la segona part, els de Corominas i Banús no es va posar per davant al marcador, que es va situar amb un 0-2 al descans. Només de començar la tercera part, l’Aleví D va marcar el tercer i a mesura que passava el temps el conjunt olotí va anar adquirint amb el control del joc, mentre el Sant Gregori va anar de més a menys.

ALEVÍ C 2-6 Sant Feliu

Molt bon començament de partit per part dels dos equips. El nostre Aleví C va disputar les dues millors primeres parts de la temporada, creant molt de joc tant per dins com per fora i arribant amb molta claredat davant la porteria contrària sense aconseguir finalitzar. A la tercera part, el ritme va continuar essent alt però va mancar més precisió en el joc. Al final, l’efectivitat del contrari i un excés de conducció i desgast dels garrotxins vam provocar que el partit es fes molt llarg per als nostres joves. Els entrenadors feliciten l’equip pel bon futbol ofert en la matinal del diumenge al Morrot.

 Figueres 9-2 ALEVÍ B 

Un enfrontament dominat clarament per la UEO, que tot i això va anar perdent 1-2 després de la primera part. En els tres períodes restants va faltar l’ambició guanyadora dels últims partits i això es va veure reflectit en el marcador. L’equip va abaixar una mica els braços i va mancar una mica d’actitud per mantenir el ritme i tenir opcions de competir davant el Figueres.

ALEVÍ A 10-1 Ripollès

Un partit dominat totalment pel nostre Aleví A, que va haver de remuntar un 0-1 advers abans de clavar-hi una golejada espectacular al rival.

INFANTIL B 0-1 Les Preses

Primera part igualada amb control de la possessió i més arribades clares per als olotins. L’encert de cara a porteria, però, va ser dels presencs, que en un xut de fora l’àrea van marcar el 0-1. En la segona part, els de Vila i Barris van abaixar la intensitat defensiva i van ser clarament superats en el control del joc i en ocasions de gol.

Figueres 3-1 INFANTIL A

L’Infantil A va sortir molt bé en els primers deu minuts i fins i tot es va posar per davant en el marcador. Després del gol olotí, els figuerencs van ser clars dominadors fins al final de la primera meitat. A la segona, els de l’Empordà van capgirar el resultat fins al 3-1 i en la recta final els de Juvanteny i Duran van recuperar el control per disposar d’opcions destacades per remuntar.

CADET B 9-0 Juncària

Partit de tràmit davant el cuer de la categoria. La diferència entre els dos equips es va fer evident i només es podia haver complicat pel fet de quedar amb deu homes al minut 17 de partit. No va ser així i els de Barnadas i Casas van anar sumant gols fins a arribar al 9-0 definitiu.

CADET A 4-3 Parets

Bon joc ofert durant primera part i una estona de la segona. Els de Luque i Barranco van donar a peu a que el Parets fes un pas endavant i agafés el domini en l’última mitja hora de partit. Cal millorar la falta d’atenció i actitud quan el partit està sentenciat, tot i així, els tècnics valoren positivament el resultat per seguir en els primers llocs.

Abadessenc 3-2 JUVENIL B

Derrota per la mínima en un duel marcat per l’estat pèssim del terreny de joc a causa de les fortes pluges. Davant l’impossibilitat de jugar la pilota per terra, el partit es va decantar per la fortalesa física i el major encert dels locals. El joc va ser travat i dur al llarg dels 90 minuts. Des del cos tècnic destaquen l’entrega dels jugadors per intentar combatre físicament davant jugadors més grans i forts. Seguim!

Cal Aguidó 4-2 JUVENIL A 

El conjunt de Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa va caure al camp del Cal Aguidó, cinquè classificat del grup 2 de Preferent. En un xoc molt trencat, els olotins van poder contrarestar la diana inicial dels blanencs i van donar la cara fins que van patir l’expulsió del central. A partir d’aquí, els locals van mantenir el seu joc directe i van sortir més activats de la represa trobant el camí del gol en dues ocasions. El Juvenil A va tornar a retallar distàncies però just després els de casa van aconseguir un altre gol per sentenciar el matx i quedar-se amb els tres punts.

Foto portada: JM Buxasas

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 30 abril i 1 maig

agenda30-1maig

Leave a Reply